Η Estée Lauder είναι μια μάρκα που προσφέρει πολυτελή καλλυντικά και εμβληματικά αρώματα. Ακολουθούν τα 10 best seller που έκαναν διάσημο το όνομα της αυτοκρατορίας των καλλυντικών στο φανταστικό Hall of Fame. Μάθετε γιατί είναι τόσο δημοφιλή.

Η Estée Lauder έχει εκπληρώσει τα όνειρα όλων των γυναικών – ακόμα και τα δικά της.

Η πρέσβειρα ομορφιάς Estée Lauder είχε διάφορα όνειρα και φιλοδοξίες. Ο θείος της είναι φαρμακοποιός και ειδικός στη φροντίδα του δέρματος που τη μύησε στον κόσμο των καλλυντικών από μικρή ηλικία. Από την επινόηση συνταγών και τη δημιουργία μιας ποικιλίας υφών στην κουζίνα, η νεαρή κυρία φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο στη βιομηχανία καλλυντικών. Σήμερα, το όνομα Estée Lauder είναι γνωστό στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης δέρματος. Σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο εμβληματικά προϊόντα της μάρκας.

10 BEST SELLERS ESTÉE LAUDER

Τα τελευταία χρόνια, γίναμε μάρτυρες της γέννησης διαφόρων επωνυμιών καλλυντικών, τα προϊόντα των οποίων έφτασαν στην κορυφή των charts σχετικά γρήγορα, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταφέρει να εκθρονίσει τα best seller της Estée Lauder.

1) Advanced Night Repair Regenerating Serum

Ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάρκας είναι το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, σχεδιασμένο για ωραίες κοιμωμένες. Κάθε λεπτό πωλούνται και 10 φιαλίδια. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι εκτός από το υαλουρονικό οξύ και η αποκλειστική τεχνολογία Chronolux CB, η οποία βελτιστοποιεί τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος και επιβραδύνει τη γήρανση. Μετά από μόλις τέσσερις εβδομάδες, οι περισσότερες γυναίκες ξυπνούν με ορατά λιγότερες ρυτίδες. Ο ορός υπόσχεται επίσης προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος.

Advanced Night Repair – ορός προσώπου και ματιών

2) Advanced Night Repair Eye Serum 

Όπως και η αδερφή της, το Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex εστιάζει στα σημάδια γήρανσης. Δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα, μειώνει τις ρυτίδες και δίνει στο δέρμα νεανική όψη. Είναι όμως ειδικός στην περιοχή των ματιών. Αν λοιπόν θέλετε να απαλλαγείτε από τις γραμμές, τις ρυτίδες, το πρήξιμο και τους κύκλους κάτω από τα μάτια, μόλις βρήκατε τον νέο σας σύμμαχο.

Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Cell Power Creme Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme

3) Κρέμα προσώπου ημέρας Revitalizing Supreme+

Ένα άλλο καινοτόμο προϊόν της αυτοκρατορίας Estée Lauder είναι η Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Creme, η οποία ήταν μια από τις πρώτες κρέμες στην οποία χρησιμοποίησαν την τεχνολογία RevitaKey™. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, εντοπίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και αρχίζει να καταπολεμά τις ατέλειες. Είτε πρόκειται για ρυτίδες, λεπτές γραμμές, συρρίκνωση διευρυμένων πόρων ή απώλεια ελαστικότητας, ενυδάτωση και λαμπερή εμφάνιση.

4) Κρέμα προσώπου ημέρας Advanced Time Zone Creme SPF1

Η τακτική φροντίδα του δέρματος πρέπει να ξεκινά σε μια ηλικία που δεν ονειρεύεστε καν τις ρυτίδες. Όταν το δέρμα αρχίζει να στέλνει τα πρώτα σήματα SOS, χάνει τη νεανική φρεσκάδα, ελαστικότητα και απαλότητα του. Η αναζωογονητική κρέμα ημέρας Estée Lauder Advanced Time Zone SPF15 «συλλαμβάνει» τα πρώτα σημάδια και διεγείρει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος.

Κρέμα προσώπου Advanced Time Zone Creme lifting oρός προσώπου

5) Ορός προσώπου με lifting αποτέλεσμα Perfectionist [CP + R]

Τα αρχικά των τριών λέξεων είναι κρυμμένα κάτω από τη συντομογραφία του ονόματος της τεχνολογίας CPR-75. Μετά τη μετάφραση των λέξεων από τα αγγλικά(σύσφιξη, προστασία, ανύψωση από τα αγγλικά), διαπιστώνουμε ότι έχουμε την τιμή να γνωρίσουμε ένα προϊόν lifting και ελιξίριο νεότητας, που έχει το δύσκολο έργο να διορθώσει, να προστατεύσει και να αποκαταστήσει το δέρμα, που διπλασιάζει τη φυσική άμυνα του δέρματος μέσω της παραγωγής κολλαγόνου. Συμπεριλάβετε τον Estée Lauder Perfectionist CP+R Wrinkle Lifting/Firming Serum στην καταπολέμηση των ρυτίδων στην καθημερινότητά σας και πείτε αντίο στις βαθιές ρυτίδες, λειάνετε και κάνετε το δέρμα σας νεότερο.

6) Κρέμα προσώπου ημέρας DayWear Multi-Protection

Η αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου Estée Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H SPF15 θα γίνει υποχρεωτική ιεροτελεστία της καθημερινότητάς σας γιατί είναι ένας εξαιρετικός βοηθός στη φροντίδα της μικτής επιδερμίδας. Απορροφάται άμεσα, ενυδατώνει εντατικά το δέρμα και επίσης το προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Πολλοί από τους πελάτες μας προτιμούν να το αγοράσουν την άνοιξη, όταν είναι η ώρα για περιποίηση ομορφιάς και ανοιξιάτικη αποτοξίνωση.

Γυναικείο άρωμα Estée Lauder Modern Muse

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ESTÉE LAUDER

Από το 1953, η Estée Lauder δραστηριοποιείται στον κόσμο της αρωματοποιίας, όπου ξεκίνησε με λάδι μπάνιου. Σήμερα η μάρκα έχει περισσότερα από 125 αρώματα.

7) Γυναικείο άρωμα Modern Muse

Τι σας εμπνέει περισσότερο όταν έχετε κατάθλιψη και θέλετε να νιώσετε αυτοπεποίθηση; Ένα άρωμα, φυσικά. Σε αυτή την περίπτωση, ποντάρετε στο άρωμα της σύγχρονης μούσας. Το Modern Muse έχει συνδυάσει φρέσκα εσπεριδοειδή και γιασεμί με πατσουλί, κεχριμπάρι, εκλεκτές ξυλώδεις νότες και αισθησιακό μόσχο. Επιλέξτε το άρωμα Estée Lauder Modern Muse, κάντε τολμηρά βήματα και γίνετε μια σταρ που θα προσέξουν όλοι.

8) Γυναικείο άρωμα Pleasures

Ένα μείγμα από λευκά λουλούδια, ντελικάτες παιώνιες και κρίνο της κοιλάδας, σε συνδυασμό με το κομψό άρωμα των τριαντάφυλλων δημιουργούν μια ευφορική διάθεση σε κάθε γυναίκα. Ποια γυναίκα δε λατρεύει τα τριαντάφυλλα; Το ρομαντικό floral άρωμα Pleasures βρίσκεται στην κορυφαία κατάταξη των αρωμάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάρκας για περισσότερα από 25 χρόνια.

Estée Lauder Double Wear Foundation

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η επιχειρηματική Estée είναι και μέρος του κόσμου του μακιγιάζ. Σταδιακά, η μάρκα επεκτείνει την γκάμα της και προσφέρει προϊόντα μακιγιάζ που τονίζουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Στην γκάμα του brand θα βρείτε μάσκαρες, πούδρες, bronzer και όλα αυτά, εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

9) Double Wear Stay In Place Foundation SPF10

Όσον αφορά το μακιγιάζ προσώπου, ειδικά το foundation, η αξιοπιστία είναι κορυφαία προτεραιότητα για τις περισσότερες γυναίκες. Πρέπει να διαρκεί πολύ και να παρέχει καλή κάλυψη. Η Estée Lauder Double Wear Stay In Place SPF10 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή foundation της μάρκας – εγγυάται 15 ώρες αντοχής και ταυτόχρονα είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή.

10) Κραγιόν Estée Lauder Pure Color Envy

Αν είστε λάτρεις των κραγιόν και χωρίς αυτά το μακιγιάζ σας δεν είναι πλήρες, σας προτείνουμε να επιλέξετε το Estée Lauder Pure Color Envy. Κραγιόν με έντονο χρώμα που περιέχει ενυδατικά συστατικά που ενυδατώνουν και θρέφουν ιδανικά τα χείλη.

Η μάρκα ιδρύθηκε το 1946, αλλά σήμερα προσφέρει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 150 χώρες και εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο προτιμούν τα προϊόντα της. Θα γίνετε και εσείς ένας από τους θαυμαστές του brand ή την έχετε ήδη δοκιμάσει;