Με μια πανέμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που σηματοδοτεί τη δύναμη, την ανάταση, το γυναικείο μεγαλείο στην πιο θηλυκή πλευρά του, στα νύχια και τα χρώματά τους. Νύχια τρυφερά, νύχια ερωτικά, νύχια γεμάτα γυναικεία μηνύματα και υποσχέσεις, τόσες όσες είναι και εκείνες από τη νέα, ολάνθιστη, ανοιξιάτικη καμπάνια Spring Feelings των Laloo Cosmetics!

Tα αγαπημένα Laloo Cosmetics συνεργάζονται με το καταξιωμένο μοντέλο & παρουσιάστρια, προκειμένου να αποτυπώσουν από κοινού, τo δυναμισμό, το γυναικείο συναίσθημα, τη θηλυκή πλευρά της ζωής.  Αυτή που έχουμε ανάγκη, εκείνη που γλυκαίνει τη ζωή όλων μας.

Tα νέα Laloo Cosmetics είναι εδώ και μας περιμένουν να τα γνωρίσουμε. Βερνίκια γεμάτα χρώματα, ζεστασιά, έκφραση και πάθος.                                                                                     

Τα εξαιρετικά βερνίκια Laloo Cosmetics έχουν μοναδικές  φόρμουλες & σύσταση και φυσικά, ξεχωρίζουν για την ασύγκριτη ποιότητά τους. Προσφέρουν μεγάλη διάρκεια και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Χαρίζουν τέλεια κάλυψη και εντυπωσιακή λάμψη.  

Μια πλούσια γκάμα, αντίστοιχη με τη δική μας διάθεση, με το δικό μας προσωπικό γούστο, πρωταγωνιστεί την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021. 

Μαζί πρωταγωνιστεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και κάθε γυναίκα που παλεύει για τα ιδανικά της, για τις αξίες της, για την ομορφιά και την αισθητική της.

Laloo Cosmetics.

Absolute woman. 

Spring Feelings. 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εσύ.