Από πραγματικά χρυσές μάσκες έως ενυδατικές βλέννες σαλιγκαριού, υπάρχουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Τα πιο αποτελεσματικά από αυτά, ωστόσο, είναι και τα πιο απροσδόκητα, και μάλιστα με υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, όπως η σπιτική μάσκα προσώπου που λατρεύει η Μέγκαν Μαρκλ και δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα λαμπερά χαρακτηριστικά της Μέγκαν Μαρκλ είναι πραγματικά αξιοζήλευτα. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι θα επέλεγε προϊόντα υψηλής ποιότητας και… αντίστοιχου budget, το μυστικό της για λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο είναι περισσότερο οικονομικό απ’ όσο πιστεύατε.

Αγαπημένο προϊόν περιποίησης του προσώπου της, λοιπόν, είναι μία σπιτική μάσκα η οποία παράγεται με τρία υλικά που μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα στο εμπόριο όπως είναι η βρώμη, το μέλι και το λάδι καρύδας. Πρόκειται για μια μάσκα που βοηθάει ιδιαιτέρως στην απολέπιση του δέρματος, ενώ για να προσφέρει επιπλέον λάμψη στο πρόσωπό της η Μαρκλ προσθέτει και λίγο κουρκουμά, αναφέρει το womansworld.com.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Nicola Joss, του γκουρού αναφορικά με μυστικά και συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας των σταρ, οι μάσκες προσώπου που παρασκευάζονται στο σπίτι είναι καταπληκτικές, πολύ εύκολες στην παρασκευή τους, άκρως οικονομικές, ενώ δίνουν τη δυνατότητα στη γυναίκα ή τον άντρα που τις χρησιμοποιεί να έχουν πλήρη έλεγχο των συστατικών που βάζουν σε αυτές. Γι’ αυτό και τις συστήνει στους περισσότερους πελάτες του, ανάμεσα στους οποίους και η Μέγκαν Μαρκλ.