Ετοιμάζεστε να πάτε ταξίδι οδικώς με τα ενήλικα αδέρφια σας. Ποιο από τα τρία σενάρια που ακολουθούν είναι πιο κοντά σε εσάς;

1. Έχετε ήδη βγάλει το πλάνο της εβδομάδας, έχετε κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο που θα μείνετε και πήγατε και το αυτοκίνητο για service. Εννοείται βέβαια ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα κάνετε τουλάχιστον τρεις στάσεις. Ταξίδι ανάπαυσης άλλωστε είναι, δεν έχει νόημα να φτάσετε κουρασμένοι.

2 . Η αλήθεια είναι ότι είχατε σκοπό να ετοιμάσετε τη βαλίτσα από το βράδυ αλλά τελικά σας πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Τελικά ρίξατε όλα τα ρούχα στο σακβουαγιάζ την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που είστε εσείς ο οδηγός, ελπίζετε να βρείτε ένα βενζινάδικο στον δρόμο σας για να γεμίσετε το μισοάδειο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου.

3. Οικογενειακό ταξίδι; Ακούγεται πολύ διασκεδαστικό! Η αλήθεια είναι ότι δεν ετοιμάσατε και πολλά πράγματα για το ταξίδι. Ευτυχώς που θυμηθήκατε να πάρετε εκείνο το βιβλίο με τα ανέκδοτα να διαβάζετε στο δρόμο στα αδέρφια σας. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας συνειδητοποιείτε ότι ξεχάσατε το αδιάβροχο παλτό σας σπίτι. Δεν πειράζει! Όλο και κάποιος θα έχει να σας δώσει ένα παλτό.

Η σειρά που γεννήθηκε κάθε παιδί έχει σημαντικές επιπτώσεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο baby.gr