Για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε το σαλόνι σας και να του δώσετε μια πιο glam διάθεση, υπάρχουν τρία βήματα που αν τα ακολουθήσετε θα πετύχετε και με το παραπάνω το ζητούμενο.

Προσέξτε, ωστόσο, να μην υπερβάλετε καθώς σε αυτήν την περίπτωση τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον τα αντίθετα.

Ανανεώστε τις κουρτίνες σας

Για έναν πραγματικά ιδιαίτερο και αριστοκρατικό χώρο το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ανανεώσετε τις κουρτίνες σας. Η παρουσία τους είναι τόσο επιβλητική στο χώρο, που η σωστή επιλογή θα μετατρέψει το σαλόνι σας σίγουρα σε πολυτελή προορισμό. Ωστόσο, προσοχή στην επιλογή της ποιότητας και της υφής των υφασμάτων έτσι ώστε να κάνουμε λόγο για μια σωστή, εκλεπτυσμένη εικόνα.

Επιλέξτε αληθινά λουλούδια

Ένα μπουκέτο λουλούδια είναι αρκετό για να φωτίσει όλος ο χώρος σας. Πόσο μάλλον όταν αυτό προέρχεται από αληθινά λουλούδια, τα οποία όχι μόνο φτιάχνουν την διάθεσή σας, αλλά συνδράμουν και με τον τρόπο τους -ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα πλούσιο και γεμάτο μπουκέτο- στην πιο εκλεπτυσμένη και γιατί όχι, και πολυτελή, εικόνα του σπιτιού σας.

Προσθέστε μεταλλικά στοιχεία

Διάφορα αντικείμενα από μέταλλο σε διάφορα σημεία το σπιτιού αμέσως «ανεβάζουν» την αισθητική του. Ωστόσο, η υπερβολή μπορεί να δράσει αρνητικά. Γι αυτό προτιμήστε μικρά διακοσμητικά από ασήμι, ένα τραπέζι από ορείχαλκο ή έναν χρυσό καθρέφτη. Για καλύτερο και πιο εγγυημένο αποτέλεσμα προτιμήστε πολλά και μικρά αντικείμενα με πολυτελή αίσθηση.