Το Contrex, το φυσικό μεταλλικό νερό που αποτελεί τον αγαπημένο σύντροφο στο αδυνάτισμα για εκατομμύρια γυναίκες, αφού όχι μόνο ενυδατώνει τον οργανισμό, αλλά και τον εφοδιάζει φυσικά με ασβέστιο και μαγνήσιο και τα Ηolmes Place Clubs, τα fitness και wellness clubs που κατέχουν ηγετική θέση διεθνώς, συνεργάζονται για να μας οδηγήσουν σε έναν πιο υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής, προσφέροντας μία δυνατή εμπειρία spinning και υγιεινής ενυδάτωσης!

Για δύο μήνες, το Contrex «ντύνει στα ροζ» τα spinning & cycling studios των Holmes Place, παρακινώντας όσους κάνουν spinning να στοχεύουν ψηλά και να μη σταματούν την προσπάθεια!

Μηνύματα όπως Life is like riding a bike. In order to keep your balance you must keep moving… εμπνέουν και προκαλούν την αντοχή των ασκούμενων, οι οποίοι παρέα με ένα μπουκάλι Contrex ζουν μια μοναδική εμπειρία με το πιο έντονο αερόβιο πρόγραμμα, το spinning!

Θες να ανακαλύψεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να διαβάσεις tips για καλή φυσική κατάσταση και προσωπική ευεξία και να ανταλλάξεις απόψεις; Τότε μπες και εσύ στη νέα σελίδα του Contrex στο facebook https://www.facebook.com/contrex.gr και ανακάλυψε έναν on-line προορισμό ευεξίας!