Οι νέες ειδικές εορταστικές συσκευασίες Murad, που θα διατίθενται από τις 15 Νοεμβρίου 2013, σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και στο e-shop www.murad.gr:

Real Radiance Holiday Kit

Ειδική συσκευασία με ισχυρές αντιοξειδωτικές συνθέσεις, ιδανικές για το περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα, με δυσχρωμίες, έλλειψη φωτεινότητας και λάμψης.

Η συγκεκριμένη συσκευασία της Murad περιλαμβάνει 1 προϊόν κανονικού μεγέθους και 3 προϊόντα σε travel size συσκευασίες:

– Intensive-C Radiance Peel – 50 ml, Kρεμομάσκα με βιταμίνη C που φωτίζει, λειαίνει και ενυδατώνει μετά από μια μόλις εφαρμογή, μειώνοντας τις δυσχρωμίες και επαναφέροντας τη λάμψη στο δέρμα.

– Essential-C Day Moisture SPF 30 / PA+++ – 21 ml, ενυδατική κρέμα με αντιηλιακή προστασία που επανορθώνει, αναπλάθει και προστατεύει το περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα.

– Essential-C Εye Cream SPF 15 / PA++ – 4 ml, αντιρυτιδική κρέμα ματιών που προστατεύει από τη UVA / UVB ακτινοβολία, ενώ «απαλύνει» τις γραμμές έκφρασης και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

– Hydro-Dynamic Ultimate Moisture – 7.4 ml, υπερ-ενυδατική κρέμα με ελαφριά βελούδινη υφή, που δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.

Διανομή / Τιμή

Η ειδική συσκευασία Real Radiance Holiday Kit της Murad θα διατίθεται από 15 Νοεμβρίου 2013 στο e-shop του www.murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής με λιανική τιμή 59 ευρώ δηλ. 40% κέρδος για τον καταναλωτή!

Complete Renewal Holiday Kit

Ειδική συσκευασία που περιλαμβάνει προηγμένες συνθέσεις για τη λείανση των γραμμών και ρυτίδων και για τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος

Η συγκεκριμένη συσκευασία περιλαμβάνει 1 προϊόν κανονικού μεγέθους και 3 προϊόντα σε travel size συσκευασίες:

– Τime Release Retinol Concentrate for Deep Wrinkles – 15 ml, κλινικά αποδεδειγμένη θεραπευτική σύνθεση τοπικής χρήσης, που μειώνει ορατά την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων κατά 45% σε 6 εβδομάδες!

– Hydro-Dynamic Ultimate Moisture – 7.4 ml, υπερ-ενυδατική κρέμα με ελαφριά βελούδινη υφή, που δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.

– Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for eyes – 4 ml, υπερ-ενυδατική κρέμα ματιών με ελαφριά βελούδινη υφή, που βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας για περισσότερο από 8 ώρες.

– ΑHA / BHA Exfoliating Cleanser – 30 ml, καθαριστικό πήλινγκ με κόκκους jojoba, που απολεπίζει ήπια και καθαρίζει σε βάθος, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

Διανομή / Τιμή

Η ειδική συσκευασία Complete Renewal Holiday Kit της Murad θα διατίθεται από 15 Νοεμβρίου 2013 στο e-shop του www.murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής με λιανική τιμή 59 ευρώ και 31% κέρδος για τον καταναλωτή!

Ultimate Hydration Holiday Kit

Ειδική συσκευασία προϊόντων που προάγει τη σύσφιγξη και τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος

Η συγκεκριμένη συσκευασία περιλαμβάνει 2 προϊόντα κανονικού μεγέθους και 1 προϊόν σε travel size συσκευασία:

– Hydro-Dynamic Ultimate Moisture – 50 ml, υπερ-ενυδατική κρέμα με ελαφριά βελούδινη υφή, που δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.

– Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for eyes – 15 ml, υπερ-ενυδατική κρέμα ματιών με ελαφριά βελούδινη υφή, που βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας για περισσότερο από 8 ώρες.

– Αge-Diffusing Firming Mask – 10 ml, πλούσια κρεμομάσκα που συσφίγγει άμεσα το δέρμα, αναδιαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου, επαναφέρει την ελαστικότητα και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα.

Διανομή / Τιμή

Η ειδική συσκευασία Ultimate Ηydration Holiday Kit της Murad θα διατίθεται από 15 Νοεμβρίου 2013 στο e-shop του www.murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής με λιανική τιμή 75 ευρώ και 40% κέρδος για τον καταναλωτή!

Perfect Balance Holiday Kit

Ειδική συσκευασία προϊόντων, ιδανική για το μικτό / λιπαρό δέρμα, καθώς λειαίνει την επιδερμίδα, ελαχιστοποιεί τους διεσταλμένους πόρους και ρυθμίζει τη λιπαρότητα

Περιλαμβάνει 1 προϊόν κανονικού μεγέθους και 3 προϊόντα σε travel size συσκευασίες:

– Τ-Zone Pore Refining Gel – 60 ml, ρυθμιστικό τζελ με AHA’s και εκχύλισμα ροδιού, που εμποδίζει τη συσσώρευση των νεκρών κυττάρων στο δέρμα, αφήνοντας τους πόρους καθαρούς , ενώ εξισορροπεί τις λιπαρές και ξηρές περιοχές του προσώπου.

– Pore & Line Minimizing Hydrator – 10 ml, αντιγηραντική κρέμα που καθαρίζει και συσφίγγει τους πόρους του δέρματος, καθώς ενυδατώνει, ενώ ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου.

– Pomegranate Exfoliating Mask – 2 φακελάκια, αντιοξειδωτική / καθαριστική μάσκα που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, εξισορροπεί και ενυδατώνει, χαρίζοντας ταυτόχρονα, λάμψη στο δέρμα.

– Skin Perfecting Lotion – 30 ml, ελαφριά ενυδατική σύνθεση που προλαμβάνει το φράξιμο των πόρων, ενώ ελέγχει τη λιπαρότητα

Διανομή / Τιμή

Η ειδική συσκευασία Perfecting Balance Holiday Kit της Murad θα διατίθεται από 15 Νοεμβρίου 2013 στο e-shop του www.murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής με λιανική τιμή 49 ευρώ και 47% κέρδος για τον καταναλωτή!

Perfect Shave Holiday Kit

Σετ ανδρικής περιποίησης που περιλαμβάνει προϊόντα τα ιδανικά για την επίτευξη ενός ανώδυνου ξυρίσματος, χωρίς ερεθισμούς και ενυδατωμένο δέρμα, χωρίς λιπαρότητα

Περιλαμβάνει 1 προϊόν κανονικού μεγέθους και 2 προϊόντα σε travel size συσκευασίες, μέσα σε ένα κομψό ανδρικό νεσεσέρ:

– Face Defense SPF 15 / PA+++ – 50 ml, ενυδατική προστατευτική κρέμα με αντιηλιακό δείκτη

– Razor Burn Rescue – 45 ml, σύνθεση που καταπολεμά την ερυθρότητα και τον ερεθισμό που προκαλεί το ξύρισμα, προστατεύοντας από φραγή τον τριχικό θύλακα

– Cleansing Shave – 60 ml, καθαριστικό και κρέμα ξυρίσματος μαζί, που απολεπίζει απαλά το δέρμα, προετοιμάζοντας το για ομοιόμορφο ξύρισμα.

Διανομή / Τιμή

Η ειδική συσκευασία Perfect Shave Holiday Kit της Murad θα διατίθεται από 15 Νοεμβρίου 2013 στο e-shop του www.murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής με λιανική τιμή 59 ευρώ και 35% κέρδος για τον καταναλωτή!