Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στον τομέα της Ιατρικής- Αισθητικής, η εταιρεία Dermacon έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια επιτυχημένες αποκλειστικές συνεργασίες, με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους καλλυντικών όπως η Murad, αλλά και με κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων και εξοπλισμού, όπως η Silhouet-Tone, Energist κ.α., κερδίζοντας το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Καταμεσής της οικονομικής κρίσης, σε μια εποχή που η ελληνική οικονομία χρειάζεται εταιρείες που θα επενδύσουν στη χώρα, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε ένα όνειρο χρόνων, αξιοποιώντας την εμπειρία μας και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις νέες καταναλωτικές ανάγκες, όπως διαμορφώνονται από την παρατεταμένη κρίση.

Επενδύσαμε λοιπόν, στη δημιουργική ελληνική επιχειρηματικότητα, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα, υψηλής αισθητικής που εκφράζουν πρωτίστως τα δικά μας στάνταρ ποιότητας και το βασικότερο να μπορούν να διατίθενται σε προσιτές τιμές στον καταναλωτή!

Έτσι, τα Youth Lab. είναι τα νέα δερμοκαλλυντικά προϊόντα, μια φρέσκια πρόταση στον χώρο της ομορφιάς και κυρίως μια αμιγώς ελληνική προσπάθεια, που υλοποιήθηκε μόλις στις αρχές του 2013.

Μέσα από συνεργασίες με ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια δημιουργήθηκαν οι τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες των Youth Lab., από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη γήρανση μέσα από μια σύγχρονη οπτική, όπως είναι η επαναφορά και το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας του δέρματος!

Βασικό μέλημα των προϊόντων Youth Lab είναι οι ασφαλείς δερματολογικά ελεγμένες και χωρίς parabens φόρμουλές τους, με την άμεση απορροφητικότητα, την απαλή υφή και το ευχάριστο άρωμα, να ενδυναμώνουν το δερματικό ιστό, να επαναφέρουν την ομαλή λειτουργία του και τελικά να επαναπροσδιορίσουν τη νεότητά του!

Η συλλογή της Youth Lab. απαρτίζεται από 13 βασικά προϊόντα -καθαριστικές και ενυδατικές συνθέσεις, ανάλογα με τον τύπο δέρματος, αντιγηραντική κρέμα ματιών και προσώπου αντίστοιχα, προϊόντα φροντίδας του σώματος και τέλος, αντιηλιακά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές πατήστε εδώ.