Υλικά για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλιά του γλυκού μπεικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
2 αυγά
150 γραμμάρια γάλα
150 γραμμάρια τυρί κρέμα
3/4 φλιτζανιού ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
250 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.

Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε την ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά μαζί με τη φέτα, το αλεύρι με το μπεικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.

Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κέικ.

Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 έως 25 λεπτά.