Ένα πράγμα είναι χειρότερο από το να σπαταλάς χρήματα. Να μην γνωρίζεις ότι τα σπαταλάς. Σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα του Ariel, περίπου 2 στα 3 πλυντήρια στη Δυτική Ευρώπη αντιμετωπίζουν απώλεια που φθάνει ακόμα και το 30% του υγρού απορρυπαντικού, όταν αυτό τοποθετείται στη θήκη του πλυντηρίου. Η ποσότητα αυτή χάνεται στις σωληνώσεις, με αποτέλεσμα εκατομμύρια πλύσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, να μην καθαρίζονται επαρκώς. Τα λίτρα του υγρού απορρυπαντικού που σπαταλιούνται και επηρεάζουν το αποτέλεσμα της πλύσης αλλά και επιβαρύνουν την τσέπη και το περιβάλλον.

Οι νέες υπερσυμπυκνωμένες υγρές Κάψουλες Ariel δίνουν τη λύση. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να μην σπαταλιέται ούτε μία σταγόνα υγρού απορρυπαντικού. Το γεγονός ότι τοποθετούνται στην καρδιά της πλύσης, σας επιτρέπει να έχετε μηδενική σπατάλη και μέγιστη οικονομία, αξιοποιώντας το 100% της καθαριστικής δύναμης σε κάθε πλύση.

Πρωτοποριακή Τεχνολογία
Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία, οι Κάψουλες Ariel είναι προ-δοσολογημένες και υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες υγρού απορρυπαντικού, μέσα σε προστατευτικό φιλμ. Το φιλμ έχει σχεδιαστεί για να διαλύεται εντελώς όταν έρχεται σε επαφή με το νερό μέσα στο πλυντήριο – ακόμη και στους 30° C. Καθώς η κάθε δόση είναι υπερσυμπυκνωμένη, παρέχει εκπληκτική καθαριστική δύναμη σε κάθε πλύση, και αυτό σημαίνει πως χρειάζεστε λιγότερο απορρυπαντικό, ωφελώντας και το περιβάλλον. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 30% ενέργεια, χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία πλύσης από τους 40° στους 30° C.

Ευκολία στη χρήση
Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι Υπερσυμπυκνωμένες Υγρές Κάψουλες Ariel είναι η ευκολία τους στη χρήση. Πλέον, δεν χρειάζεται να δοσομετράτε το υγρό απορρυπαντικό και να ανησυχείτε μήπως λερώσετε κατά την τοποθέτηση. Τοποθετείτε μία κάψουλα στο πίσω μέρος του κάδου και κατόπιν τα ρούχα πάνω από την κάψουλα. Η συσκευασία του προϊόντος, που χρησιμοποιεί μέχρι και 30% λιγότερο υλικό σε σχέση με τα μπουκάλια υγρών απορρυπαντικών, κάνει εύκολη τη μεταφορά και την αποθήκευση και επιπλέον συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών απορριμμάτων. Προσοχή: Όπως κάθε απορρυπαντικό, έτσι και κάθε συσκευασία Υπερσυμπυκνωμένες Υγρές Κάψουλες Ariel πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Σημαντικές αλήθειες για το πλύσιμο των ρούχων στην Ελλάδα:
-Στην Ελλάδα βάζουμε περισσότερα από 101 εκατομμύρια πλυντήρια κάθε χρόνο, που αντιστοιχεί σε 246 πλύσεις για κάθε νοικοκυριό ετησίως.

-76% των Ελλήνων δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως έως και το ένα τρίτο του υγρού απορρυπαντικού τους σπαταλιέται όταν τοποθετείται απευθείας στη θήκη του πλυντηρίου.