Είναι διάσημοι και διαθέτουν εντυπωσιακή σιλουέτα. Ποιο είναι όμως το μυστικό τους; Διαβάστε τι κάνουν οι διάσημες κυρίες για να διατηρούν τη γραμμή τους…

Anne Hathaway

Για να μπορέσει να αποκτήσει την slim σιλουέτα της Catwoman η ηθοποιός ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις οι οποίες αποτελούνταν από μία σύνθεση ασκήσεων χορού, Bikram yoga και πολεμικών τεχνών.

Kate Middleton

Αρκετή άθληση περιλαμβάνει το καθημερινό πρόγραμμα της Δούκισσας του Κέμπριτζ η οποία ξεκινάει τη μέρα της με τζόκινγκ και στη συνέχεια, είτε παίζει έναν αγώνα τένις, είτε μπαίνει στην πισίνα. Το απόγευμά της έχει σχεδόν καθημερινά μία ώρα Pilates.

Jessica Biel

Ο ρόλος της στην ταινία «Total Recall» ήταν μία πραγματική πρόκληση για τη γραμμή της. Ειδικές ασκήσεις οι οποίες προέρχονται από την κινησιολογία του μπαλέτου σε συνδυασμό με μερικά βάρη είναι το μικρό της μυστικό.

Demi Lovato

Η κριτής του X-factor είχε αρκετά θέματα με παραπανίσια κιλά από την αρχή της καριέρας της όμως πλέον ανακάλυψε την υπέρτατη άσκηση στο τρέξιμο και στο box τα οποία την βοηθάνε να κάψει τις θερμίδες που χρειάζεται αλλά και να χτίσει το σώμα που επιθυμεί.

Gisele Bundchen

Το δικό της μυστικό βρίσκεται στις προπονήσεις kung fu τις οποίες κάνει τρεις φορές την εβδομάδα για 90 λεπτά τη φορά.

Lea Michele

Η αστέρας του Glee γυμνάζεται όταν εκείνη το θέλει χωρίς να ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Συνήθως όμως της αρέσουν οι μεγάλοι περίπατοι αλλά και το ποδήλατο στην εξοχή. Καμιά φορά ανεβάζει λίγο τους ρυθμούς κάνοντας jogging με τις φίλες της.

Jordin Sparks

Η τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Sparkle» διατηρείται σε φόρμα με κυκλική άθληση και αρκετές χορογραφίες Zumba.

Όπως λέει και η ίδια όταν ξεκίνησε να γυμνάζεται άντεχε ίσα ίσα να κάνει ένα μικρό περίπατο και τώρα που αθλείται κάθε μέρα της φαίνονται όλα παιχνιδάκι.

Πηγή: myself.gr