H Kelly Brook, γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάζεται με τη Reebok και τη σειρά EasyTone που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητά της.

Στην τελευταία EasyTone «Satisfaction» καμπάνια, η Kelly Brook όπως και οι υπόλοιπες διάσημες πρέσβειρες της Reebok και του EasyTone, Eva Mendes και Helena Christensen, αποκαλύπτει όλα όσα την ικανοποιούν και μας αφήνει να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Για την Kelly Brook, το να δείχνει όμορφη και να είναι σε φόρμα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με όλα όσα την ικανοποιούν. «Είμαι μεγάλη φαν των EasyTone και τα τελευταία χρόνια φοράω προϊόντα της σειράς συνέχεια. Είναι τόσο άνετα, δείχνουν υπέροχα και κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή μου άσκηση.

Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με την Helena Christensen και την Eva Mendes στην καμπάνια – κατά την άποψή μου είναι και οι δύο πολύ δυναμικές γυναίκες, ενώ η γενικότερη συνεργασία μου με τη Reebok με εμπνέει και με κάνει να θέλω να είμαι σε καλή φόρμα».

Η Kelly πέρα από την παρουσίαση της τελευταίας σειράς ρούχων και παπουτσιών EasyTone για την Άνοιξη-Καλοκαίρι ’12, απαθανατίσθηκε από τον Rankin, το γνωστό φωτογράφο διασήμων, σε στιγμές που την ευχαριστούν απόλυτα… όπως το να απολαμβάνει ένα μπολ με το αγαπημένο της φαγητό – τις φράουλες – ή να χαλαρώνει βλέποντας rugby, το αγαπημένο της παιχνίδι!

«Τα EasyTone παπούτσια σε συνδυασμό με μία συνεπή υγιεινή διατροφή είναι ο ιδανικός τρόπος για τις γυναίκες να επωφεληθούν ακόμη περισσότερο από το καθημερινό τους περπάτημα παραμένοντας στυλάτες με γυναικείες γραμμές και χρώματα», δήλωσε η Martina Jahrbacher, επικεφαλής Women’s Sport Reebok.