Τα παπούτσια είναι το φετίχ των γυναικών. Οι περισσότερες θα θέλαμε να έχουμε την ντουλάπα της Κάρι Μπράντσο από το Sex & The City με τα πανέμορφα Manolos για τις απογευματινές και βραδινές μας βόλτες.

Γιατί όμως έχουμε τέτοια σχέση πάθους με τα παπούτσια μας; Με τα ρούχα δεν έχουμε τέτοια εξάρτηση, ίσως γιατί τα ρούχα έχουν περιορισμούς ανάλογα με το βάρος και ύψος. Αντιθέτως, παπούτσια μπορείς να αγοράσεις όποια θες. Έχουν τη μαγική ικανότητα να μας κάνουν να αισθανόμαστε σέξι, κομψές, σικάτες και άνετες κάθε στιγμή. Πόσες φορές έχετε πετύχει τον εαυτό σας να αγοράζει ένα ζευγάρι παπούτσια και μετά να διαλέγετε ρούχα για να το συνδυάσετε; Τα παπούτσια αντανακλούν την ηλικία μας, τη διάθεση και τις επιθυμίες μας.

Από μικρές λατρεύουμε να ψαχουλεύουμε τη ντουλάπα της μαμάς και να δοκιμάζουμε τις γόβες της σαν μικρές κυρίες, ανυπομονούμε στην εφηβεία για το πρώτο μας ζευγάρι ψηλοτάκουνα και μεγαλώνοντας ξοδεύουμε πολλά για να αποκτήσουμε εκείνες τις γόβες που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε σέξι!

Όντως αν είχαν φωνή τα παπούτσια θα εξιστορούσαν πολλά, όπως στην ομώνυμη ισπανική ταινία του Ramon Salazar, «Ιστορίες Παπουτσιών».

Πηγή: stylewatch.gr