Για να ξεροψήσετε και να πάρουν χρώμα αμύγδαλα και κουκουναρόσποροι στα μικροκύματα:
– Δυνατή θερμοκρασία
– Χρόνος 5 λεπτά με ανακάτεμα ανά λεπτό
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε βγάλει την καφέ φλούδα του αμύγδαλου.
Πηγή:meacolpa.blogspot.com
Για να ξεροψήσετε και να πάρουν χρώμα αμύγδαλα και κουκουναρόσποροι στα μικροκύματα:
– Δυνατή θερμοκρασία
– Χρόνος 5 λεπτά με ανακάτεμα ανά λεπτό
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε βγάλει την καφέ φλούδα του αμύγδαλου.
Πηγή:meacolpa.blogspot.com