Κόβουμε το κατσικίσιο κρέας σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε να καβουρδιστούν σε μια κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και το βούτυρο.
Όταν το κρέας ροδοκοκινήσει, ρίχνουμε την ντομάτα το αλάτι και το πιπέρι. Το αφήνουμε να ψηθεί σε σιγανή φωτιά και όταν το κρέας εχει ψηθεί αλλά θέλει λίγο ακόμη, τότε ρίχνουμε το ζεστό ζουμί και το πληγούρι και ανακατέουμε καλά
για να μην κολλήσει.
Υλικά
1 κιλό κρέας (κατσικίσιο)
3 φλιτζ. πλιγούρι
6 φλιτζ. ζωμό
1 φλιτζ. βούτυρο
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 κουταλ. (της σούπας) ντοματοπελτέ
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Πηγή:syntagies.gr