Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί. Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το βούτυρο, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κοτσανάκια και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε καλά, ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Προσθέτουμε και το τριμμένο ψωμί και ανακατεύουμε μέχρι να σφίξουν τα υλικά μας.

Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας, τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Υλικά

20 μεγάλα μανιτάρια
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας ​​μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1/2 φλιτζάνι ξερό ψωμί ψίχα (τριμμένο)

Πηγή:greekmasa