Ιδανικός συνδυασμός για σχεδόν κάθε γλυκό…

Υλικά:

100 γρ. σοκολάτα
1 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μία αντικολλητική κατσαρόλα την σοκολάτα και το γάλα. Προσθέτουμε την ζάχαρη. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το σιρόπι σοκολάτας για δύο λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Κατεβάζουμε το σιρόπι από την φωτιά, ρίχνουμε και την βανίλια και ανακατεύουμε καλά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το διατηρούμε σε βάζο στο ψυγείο.

Πηγή: sidages.gr