Μια μακαρονάδα που βοηθάει στην ανακύκλωση…
Υλικά:
μακαρόνια σε ποσότητα κατά βούληση
το ταψί του ψητού της προηγουμένης με τα υπολλείματα του ψητού μέσα
μπόλικο τυρί τριμμένο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια, εννοείται al dente, ό,τι είδος θέλουμε. Προτιμώ τα σπαγκέτι νο 6. Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε αμέσως μέσα στο ταψί μας.
Ανακατεύουμε με την κουτάλα μας, να ανακατευτούν με την σάλτσα του ψητού. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας μπόλικο τυρί τριμμένο, παρμεζάνα, ή κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα
Πηγή:sintagespareas.gr/