Το νέο κατάστημα της Folli Follie στη Κηφισιά άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τις Folli Follie fans, σε έναν νέο χώρο που αποπνέει αέρα εκλεπτυσμένης κομψότητας και διαθέτει ιδιαίτερη καλλιτεχνική αισθητική.

Το κατάστημα, συνολικού εμβαδού 60 τ.μ., ακολουθεί τη νέα αρχιτεκτονική των καταστημάτων της Folli Follie. Ο ανοιχτός, φωτεινός και φιλόξενος χώρος, με κινούμενα πάνελ-καθρέφτες, προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον και μια μοναδική εμπειρία shopping σε όλους τους λάτρεις της μόδας.

Η νέα ιδέα των κινούμενων πάνελ-καθρεφτών δίνουν τη δυνατότητα για ευελιξία και αλλαγή της χωροταξικής διάταξης, αλλά και του ύφους του καταστήματος.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να διακρίνει τις αγαπημένες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ που κομψά έχουν τοποθετηθεί στις βιτρίνες και τα ειδικά διαμορφωμένα ράφια του καταστήματος.

Στο χώρο επικρατεί το πορτοκαλί χρώμα, σήμα κατατεθέν του brand, καθώς και η νέα καμπάνια της Folli Follie με την Gaile Lai.

Οι μοντέρνες γραμμές εναλλάσσονται με πολυτελείς πινελιές αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα προϊόντα.

Στη φωτεινή βιτρίνα του καταστήματος, το ειδικά σχεδιασμένο διάφανο-πορτοκαλί «chandelier», εγκλωβίζει το φως και αποκαλύπτει το καλλιτεχνικά ενσωματωμένο λογότυπο Folli Follie.

Κεντρική θέση στη βιτρίνα έχει ένα λευκό μίνιμαλ τραπέζι στολισμένο με προϊόντα από τις συλλογές Folli Follie. Ένα παιχνίδι αντιθέσεων που αποτυπώνεται και στη φιλοσοφία του brand.

Η Folli Follie προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας, ένα «full fashion concept», με μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ.

Στη φράση «προσιτή πολυτέλεια στο πνεύμα της μόδας» συμπυκνώνεται η φιλοσοφία της διεθνούς ελληνικής εταιρείας που δημιουργεί μόδα σε 28 χώρες, με περισσότερα από 400 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.