Η νεαρή Fran Hayden χρησιμοποιεί το Instagram γιατί θέλει να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την εικόνα του σώματός τους.

Η 24χρονη ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει με εσώρουχα αποκαλύπτοντας τα παραπάνω κιλά της και λέει ότι η λέξη «πάχος» δεν θα καθορίσει το πώς αισθάνεται. Πολλοί είναι εκείνοι που την προσεγγίζουν με μηνύματα στήριξης και της λένε να συνεχίσει. Αυτό που επίσης θέλει. είναι να αλλάξει η εικόνα που φέρνει στο μυαλό η λέξη «πάχος» και να δείξει στις γυναίκες ότι είναι όμορφες. ανεξάρτητα από τον σωματότυπό τους. Έτσι αποφάσισε να το κάνει αποκαλύπτοντας το δικό της σώμα έχοντας μάλιστα πάνω από 30.000 θαυμαστές στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Η Fran ζει στο Έσσεξ και μιλώντας στη βρετανική Daily Mail αποκαλύπτει ότι δεν ήταν πάντα γεμάτη αυτοπεποίθηση όπως τώρα. «Κοιτάζοντας πίσω, δεν νομίζω ότι υπήρχε έστω μία μέρα της παιδικής μου ηλικίας ή της αρχής της ενήλικης ζωής μου που να μην είχα κάποιο θέμα με το σώμα μου. Μεγαλώνοντας ως “το παχύ κορίτσι” δεν μου ήταν εύκολο και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη σε αυτό το δύσκολο δρόμο. Αλλά τώρα που έχω μια θετική ενέργεια να κυλάει μέσα στις φλέβες μου, συνειδητοποιώ ότι το σώμα μου δεν με καθορίζει και στην πραγματικότητα αξίζω περισσότερο απ’ ό,τι μοιάζω», λέει η ίδια και προσθέτει: «Είστε άξιοι να αγαπηθείτε» τονίζοντας ότι τα κιλά δεν παίζουν κανέναν ρόλο.

Αναφέρει επίσης ότι παλιότερα θεωρούσε πως λόγω των παραπάνω κιλών της δεν ήταν άξια να αγαπηθεί, ενώ δεν αγαπούσε ούτε η ίδια το σώμα της. «Όταν άλλαζα από κορίτσι σε γυναίκα ανακάλυψα ότι αγαπούσα τις πτυχές του εαυτού μου που δεν μπορούσα πριν. Είχα επικεντρωθεί τόσο πολύ στις αντιλήψεις της κοινωνίας για τους παχείς ανθρώπους: ότι είναι τεμπέληδες ή όχι ελκυστικοί, ανεπιτυχείς ή ανεπιθύμητοι. Αλλά μπορώ κατηγορηματικά να πω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail η 24χρονη υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού για τα κιλά της, καθώς την χλεύαζαν ακόμη και για τα γυαλιά που φορούσε. Τώρα θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα και να κάνει τα άτομα που αισθάνονται άσχημα με το σώμα τους να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να γίνουν ευτυχισμένοι, αγαπώντας τον εαυτό τους.

minyma8 minyma7 minyma6 minyma5 minyma4 minyma3 minyma2 minyma1 minyma9