Λεμόνια γεμάτα με ζελέ λεμονιού κατάλληλο επιδόρπιο μετά από ψαροφαγία!

Υλικά:

3 λεμόνια
1 φακελάκι ζελέ με άρωμα λεμονιού
1 κούπα νερό καυτό για να αραιώσουμε το ζελέ

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα λεμόνια μας στη μέση και αφαιρούμε την σάρκα τους από μέσα προσεχτικά να μην χαράξουμε την φλούδα
Τα βάζουμε μέσα σε ένα σκεύος-ταψί ότι μας βολεύει ώστε να κάθονται όμορφα χωρίς να γέρνουν για να σταθεί μέσα ο ζελές μέχρι να πήξει. Πρέπει να τα γεμίσουμε μέχρι επάνω.

Ετοιμάζουμε τον ζελέ μας, το φακελάκι μόνο με μια κούπα νερό θα το αραιώσουμε το θέλουμε να σφίξει αρκετά ο ζελές για να κοπούν όμορφα. Τα γεμίζουμε με ένα κουτάλι και τα αφήνουμε χωρίς να τα μετακινήσουμε να πήξει ο ζελές, και μετά τα βάζουμε στο ψυγείο.

Τα αφήνουμε τουλάχιστον 5-6 ώρες στο ψυγείο και μετά τα κόβουμε πάλι στα δυο.Τα βάζουμε σε πιατέλα και τα σερβίρουμε.

Πηγή: sintagespareas.gr