Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ολόκληρο. Αφήνουμε να γίνει διάφανο για λίγα λεπτά.

Προσθέτουμε τις ημιλιαστές ντομάτες και σβήνουμε με το κρασί. Αρωματίζουμε με το θυμάρι. Αλατοπιπερώνουμε (με προσοχή το αλάτι γιατί οι λιαστές ντομάτες είναι αρκετά αλατισμένες). Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρά.

Στο μεταξύ έχουμε βράσει τα ζυμαρικά και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Αφήνουμε να βράσουν για 1 λεπτό.

Τέλος προσθέτουμε το ανθότυρο σε τρίμματα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως τρίβοντας πιπέρι και στάζοντας λίγο ελαιόλαδο.

Υλικά
• 500 γραμμ. ταλιατέλες
• 1 (300-350 γραμμ.)ψαρονέφρι
• 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
• 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 10-12 ημιλιαστές ντομάτες (λαδιού) κομμένες στη μέση
• 2/3 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
• 1 κλαδάκι θυμάρι ή δεντρολίβανο
• 200 γραμμ. ανθότυρο ή μανούρι σε τρίμματα

Να θυμάστε ότι: Προσθέτοντας τα ζυμαρικά όπως στάζουν σε μια σάλτσα, πετυχαίνουμε αφενός να δέσει με το άμυλο των ζυμαρικών η σάλτσα και αφετέρου να ποτίσουν με τα αρώματα της σάλτσας τα ζυμαρικά και να κολλήσει πάνω τους.

Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 15 λεπτά

(Πηγή φωτογραφίας :argiro)