Ένα γευστικό πιάτο που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα!
Υλικά:
1 κιλό πράσινα λαζάνια
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ψιλοκομμένη μαντζουράνα
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 1/2 φλιτζάνι φυτίνη
αλάτι- πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζετε τα λαζάνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Τα κρυώνετε και στη συνέχεια τα σωτάρετε με 1/2 φλιτζάνι φυτίνη.
Βάζετε σε μια κατσαρόλα την υπόλοιπη φυτίνη (1 φλιτζάνι) με τη ντομάτα, προσθέτετε το σκόρδο, την μαντζουράνα, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια δοκιμάζετε τη γεύση της σάλτσας και όταν είναι έτοιμη, την σερβίρετε με τα ζεστά λαζάνια.
Πηγή: sidages.gr