Ένας άνδρας δέχεται πικρόχολα σχόλια στα social media, επειδή έχει βάλει κέρατα στο κεφάλι του και καλύψει το σώμα του σε ποσοστό 86% με τατουάζ, ενώ τα πρώτα «χτυπήματα» τα ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, ο 25χρονος Raiden Kraneo Dos Caras που είναι από την Κολομβία, ξεκίνησε τα πρώτα σχέδια σε ηλικία 12 ετών, ενώ σε ηλικία 17 ετών έκανε τις πρώτες τροποποιήσεις στο σώμα του.

Πλέον, είναι καλυμμένος από πάνω μέχρι κάτω με διάφορα τατουάζ, ενώ έχει τοποθετήσει κέρατα στο κεφάλι του και αλλάξει το σχήμα της μύτης του.

«Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι δαίμονας, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου άνθρωπο όπως όλοι οι υπόλοιποι», είπε χαρακτηριστικά.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι που φαίνονται φυσιολογικοί είναι τα χειρότερα όντα. Νιώθω φυσιολογικός όπως οποιοσδήποτε άλλος παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι μου υπενθυμίζουν ότι φαίνομαι διαφορετικός», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε ο Raiden, ο πατέρας απουσίαζε από τη ζωή του, ενώ όταν ήταν μικρός η μητέρα του έλειπε συνέχεια από το σπίτι, επειδή εργαζόταν. Έτσι, σε ηλικία 12 ετών απέκτησε πάθος για τα τατουάζ, επειδή του φαίνονταν περίπλοκα και ωραία αισθητικά. Τότε, έκανε τα πρώτα σχέδια και έκτοτε ασχολήθηκε εντατικά, με αποτέλεσμα πλέον να «χτυπάει» ο ίδιος τατουάζ επαγγελματικά.

Επίσης, ανέφερε ότι τοξικές συμπεριφορές αντιμετωπίζει μόνο στα social media που τον βρίζουν για την εξωτερική του εμφάνιση και όχι στη καθημερινότητα του. Αντιθέτως, μερικές φορές οι άνθρωποι όχι μόνο δεν ασχολούνται μαζί του, αλλά μπορεί να μην είναι καν εντυπωσιασμένοι από την εξωτερική του εμφάνιση και να περάσει απαρατήρητος, σύμφωνα με όσα είπε.