Μια αγγελία για ένα διαμέρισμα που δημοσιεύτηκε στη Βρετανία προκάλεσε αρκετές και έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να το νοικιάσει μόνο σε… χορτοφάγους.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στο Kenton Lane του Λονδίνου το οποίο ενοικιάζεται για 1.450 λίρες δηλαδή στα 1720 ευρώ το μήνα, αλλά υπάρχει μία σημαντική προϋπόθεση. Οι ενδιαφερόμενοι μελλοντικοί ενοικιαστές δεν πρέπει να τρώνε κρέας!

«Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο διαμέρισμα με διπλό υπνοδωμάτιο και εντοιχισμένη ντουλάπα», αναφέρει η αγγελία του στο Rightmove και προσθέτει: «Το σπίτι διαθέτει μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις διαθέσιμες συσκευές. Έχει επίσης ένα ευρύχωρο σαλόνι και ένα κομψό ντους. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους σταθμούς Kenton (Bakerloo Line) & Northwick Park (Met Line), το σούπερ μάρκετ Sainsbury’s και όλες τις άλλες τοπικές συγκοινωνίες και ανέσεις. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν διπλά τζάμια, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και χώρο στάθμευσης στο δρόμο»

H αγγελία έγινε γρήγορα viral στο Reddit για την ιδιαίτερη απαίτηση του ιδιοκτήτη ενώ ένας χρήστης έγραψε χιουμοριστικά: «Η κρεαταγορά Sainsbury’s είναι κοντά, αλλά μην τολμήσετε να αγοράσετε αρνίσια παϊδάκια από εκεί γιατί πιθανότατα δεν θα έχετε που να μείνετε».