Εξαιρετικά άτυχη ήταν η Ιντεπεντιέντε στον πρώτο από τους δύο αγώνες για το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (το αντίστοιχο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ), καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην Γκρέμιο, σε μια αναμέτρηση που ήταν απόλυτη κυρίαρχος και ας αγωνίστηκε και για μεγάλο διάστημα -από το 28’- με παίκτη λιγότερο.

Στον επαναληπτικό του Πόρτο Αλέγκρε, που διεξάγεται απόψε μετά τα μεσάνυχτα (02:30 ώρα Ελλάδας), αποφάσισε να αναστρέψει τη φορά της τύχης, με έναν… κρυφό άσο στο μανίκι του προπονητή της, Αριέλ Ολάν. Δίπλα στον προπονητή της «ρόχα» θα βρίσκεται ο Μανουέλ, ένας άνθρωπος που μπορεί στο κοινό να μην είναι γνωστός, όχι όμως και στην πατρίδα του την Αργεντινή.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με το Globo Esporte, είναι γνωστός μάγος, ο οποίος διακρίνεται για τις πνευματικές του ικανότητες και το γούρι που φέρνει στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους, ακόμη και τις ομάδες.

001478551856837

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μανουέλ είχε «επιστρατευθεί» από την Ιντεπεντιέντε και στους τελικούς του Κόπα Σουνταμερικάνα, όταν η αργεντίνικη ομάδα επικράτησε της βραζιλιάνικης Φλαμένγκο με 3-2 συνολικό σκορ στις δύο αναμετρήσεις. Επίσης, ήταν και στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, όταν αυτή έδινε μεγάλη μάχη με το Εκουαδόρ, για να περάσει στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Και τις δύο φορές, το γούρι λειτούργησε. Μένει να φανεί εάν το καλό τριτώσει…