Το τριήμερο 31/09-3/10, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η Διεθνής Έκθεση International Luxury Travel Market Spa (ILTM Spa) στην οποία προσκλήθηκαν και συμμετείχαν 30 κορυφαίες εταιρείες υπηρεσιών ευεξίας και spa στον κόσμο όπως η Four Seasons, η Chiva Som και ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat από την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά, μια ελληνική εταιρεία προσκλήθηκε στην συγκεκριμένη έκθεση, εκπροσωπώντας τη χώρα μας ως ο μεγαλύτερος Όμιλος διαχείρισης και λειτουργίας spa.

Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, ο οποίος συνεργάζεται με 3 κορυφαίους ξενοδοχειακούς Ομίλους στον κόσμο, την Hyatt, την InterContinental και την Starwood, το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες αλλά και βίλες υψηλών προδιαγραφών, πραγματοποίησε συναντήσεις με περισσότερους από 50 εκπροσώπους του τουρισμού πολυτέλειας από όλες τις ηπείρους οι οποίοι ενδιαφέρονταν να διευρύνουν ή να ξεκινήσουν την συνεργασία τους με αναγνωρισμένου κύρους Ελληνικές εταιρείες.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερο από το 65% των εκπροσώπων τουρισμού με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις δεν περιελάμβαναν έως τώρα την Ελλάδα στους προτεινόμενους προορισμούς τους. Τα αποτελέσματα της έκθεσης ILTM Spa για τον Όμιλο Asian Spa και των συνεργαζόμενων με αυτόν ξενοδοχείων ήταν εξαιρετικά θετικά, καθώς, μέσα στο 2014 αναμένεται να ολοκληρωθεί μεγάλος αριθμός συνεργασιών με το μεγαλύτερο ποσοστό των εκπροσώπων.

Η C.E.0. του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, Αλίκη Βατίδη, μιλώντας για την συμμετοχή του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat στην έκθεση ILTM Spa και την θερμή ανταπόκριση των εκπροσώπων τουρισμού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η συμμετοχή στην έκθεση ILTM είναι μεγάλη τιμή για εμάς αλλά και μοναδική ευκαιρία για την διεύρυνση των συνεργασιών μας με εκπροσώπους τουρισμού πολυτέλειας του κόσμου»… «Για εμάς η διαφοροποίηση είναι σημαντική καθώς και ένα πλεονέκτημα στην αγορά. Καθώς η έννοια του pampering έχει αρχίσει να χάνει τη δυναμική του, έχουμε ξεκινήσει να δραστηριοποιούμαστε εντονότερα στον τομέα του fitness, της ευζωίας αλλά και πολλών προγραμμάτων που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών μας σε κάθε ένα από τα σημεία στα οποία βρισκόμαστε».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αλίκη Βατίδη στο πλαίσιο της ILTM Spa 2013: