Η Turkish Airlines, η καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης για το 2011 και το 2012, πραγματοποιεί σημαντικές προσφορές για πτήσεις προς New York, Los Angeles, Chicago, Houston, Washington.

Η προσφορά ισχύει για αγορές εισιτηρίων μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2013 και αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 11 Φεβρουαρίου έως και 31 Μαΐου 2013. (WWW.THY.COM)

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται μέσω του αεροδρομίου «Ataturk» όπου οι επιβάτες θα μπορούν να επισκεφτούν το Istanbul CIP Lounge της Turkish Airlines.

Το έκτασης 3.000 τ.μ. διεθνές lounge της Turkish Airlines στο Αεροδρόμιο «Ataturk», με τις μοναδικές παροχές του, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να περάσουν το χρόνο αναμονής με τον πιο αξέχαστο τρόπο. Παράλληλα με τη δωρεάν χρήση τηλεφώνου, internet και fax, το lounge προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών, κατάλληλα για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Tο φαγητό παρασκευάζεται και σερβίρεται από το βραβευμένο συνεργάτη της Turkish Airlines σε υπηρεσίες catering, το Turkish DO&CO.

Πρόσβαση στο CIP Lounge έχουν όσοι ταξιδεύουν με τη Business Class, οι κάτοχοι καρτών Miles&Smiles Elite με έναν επιπλέον επισκέπτη, τα μέλη του Miles&Smiles Elite Plus με την οικογένειά τους και τα μέλη της Star Alliance που έχουν τη χρυσή κάρτα.