Το Meze on Port στο νέο λιμάνι, στον Τούρλο, ήρθε να προστεθεί πέρυσι στο γαστρονομικό χάρτη της Μυκόνου και να του προσφέρει ένα «κομμάτι» που έλειπε. Ας ξεκινήσουμε από το chef, που δεν είναι άλλος από το Βάιο Ντούτσια, του επιτυχημένου εστιατορίου Kalita στη Χώρα. Ο ταλαντούχος chef και η ομάδα του μπορεί να εκπροσωπούν ένα άλλο είδος κουζίνας, ωστόσο αποδεικνύουν κι εδώ πως, όταν υπάρχει ταλέντο και έχεις μεράκι γι’ αυτό που κάνεις, όλα τα άλλα είναι περιττά.
