Μεταφερόμαστε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια σύγχρονης ελληνικής κουζίνας της Μυκόνου και δοκιμάζουμε το φετινό μενού του ταλαντούχου Βάιου Ντούτσια, του low profile σεφ που όπως έχω αναφέρει πολλάκις αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ως προσωπικότητα και ως εξέλιξη στον χρόνο. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Φωτογραφία: Έλενα Ανδρέου Στην υπέροχη αυλή του εστιατορίου που βρίσκουμε στην οδό Καλογερά, δίπλα από το Fresh Hotel, αυτή την σεζόν ο σεφ ξεδιπλώνει το ταλέντο του μέσα από πιάτα που αποτελούν γευστικούς θησαυρους. Τα τοπικά προϊόντα διαδραματίζουν και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο, η ελληνική γη βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ οι σύγχρονες τεχνικές ολοκληρώνουν το παζλ της εμπειρίας που συνθέτει ο Βάιος στο μενού του. Ακολουθούν κάποια από τα πιάτα που απολαύσαμε και που όσες φορές και αν επισκεφτούμε το εστιατόριο θα τα (ξανα)τιμήσουμε.
H δημιουργική street πρόταση
Η pasta… αλλιώς
Το πιάτο που ξεχωρίσαμε
Η ελληνική παράδοση σε μοντέρνα τροχιά
Τα… φανταστικά σουτζουκάκια
Τοπικά προϊόντα με high end υλικά
Η εκλεπτυσμένη επιλογή για απαιτητικούς
Η healthy επιλογή