Με ένα νέο, πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο υποδέχεται τη φετινή σεζόν το boutique ξενοδοχείο Rocabella Mykonos, μέλος των Rocabella Hotels, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Το όνομά του, Reeza. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Το ρίζωμα, το σύμπλεγμα δηλαδή των ριζών, ως έννοια παραπέμπει σε εικόνες, εμπειρίες, μνήμες και συναισθήματα, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη συνολική φιλοσοφία του εστιατορίου, αλλά και της μαγειρικής του ταλαντούχου chef Γκίκα Ξενάκη που μας συστήνεται φέτος μέσα από ένα άκρως δημιουργικό μενού μοντέρνας ελληνικής κουζίνας. Η ρίζα όμως, ως «πηγή», είναι εξίσου κομβική, με τις πρώτες ύλες να ταξιδεύουν από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, συμβάλλοντας καθοριστικά σε μια εμπνευσμένη γαστρονομική εμπειρία που μυεί τον επισκέπτη με τον πλέον δημιουργικό τρόπο στη νέα γενιά της ελληνική κουζίνας.
Reeza, νέο εστιατόριο για το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos
Το εμπνευσμένο μενού φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Γκίκα Ξενάκη
