Την Κυριακή 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κατά σειρά degustation menu στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Ήδη το πρώτο degustation συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από πολλούς λάτρεις της γαστρονομίας κι όχι άδικα. Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, στο εστιατόριο θα βρίσκεται ο ταλαντούχος chef Γκίκας Ξενάκης που μέσα από 7 πιάτα συνθέτει μια γευστική πρόταση, η οποία αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα το μενού αποτελείται από τις εξής προτάσεις: – Καρπούζι με μάραθο, μαριναρισμένο ανθότυρο, δροσουλίτες και κρύα σάλτσα από wasabi. – Τηγανιτές σαρδέλες, κινόα με κολοκυθάκι, ταραμοσαλάτα με παντζάρι. – (Veg επιλογή) Σαλάτα με κινόα και κολοκυθάκι και ψητά τοματίνια, τηγανιτούς ανθούς, κρέμα από γιαούρτι αρωματισμένη με βασιλικό. – Κουσκουσάκι με σφυρίδα, μύδια και καλαμάρι και τομάτα. – (Veg επιλογή) κους κουσάκι με λαχανικά. – Μοσχαράκι λεμονάτο με τραχανά, σταμναγκάθι και ψητές κόκκινες πιπεριές. – Καρυδόπιτα, με παγωτό καϊμάκι, σάλτσα από κεράσια και λάιμ. Το εστιατόριο του μοναδικού Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa στον Άγιο Στέφανο, φέτος μας υποδέχεται ανανεωμένο ανεβάζοντας ακόμα πιο υψηλά το (γευστικό) πήχη. Αναμφίβολα σταθερή αξία εδώ αποτελεί το ονειρικό του location με μια θέα που κατατάσσεται στις ασυναγώνιστες του νησιού. Στα συν, ωστόσο, και ο ιθύνων νους του γευστικού μενού του που δεν είναι άλλος από τον διάσημο σεφ Γκίκα Ξενάκη, γνωστό από την Αθήνα και το φημισμένο Αλέρια. Info Ανοιχτά: 17.00-24.00, τελευταία παραγγελία στις 21.30 Τιμή: 45 ευρώ/άτομο Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 22890 28930 ή στείλτε email στο [email protected] www.rocabella-hotel-mykonos.com