Κρυστάλλινα νερά, βίλες χτισμένες πάνω στο νερό και ένα πανέμορφο ιδιωτικό νησί σας προσκαλούν να ζήσετε μια απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας, να επιβιβαστείτε σε ένα ιδιωτικό υποβρύχιο και να ανακαλύψετε τον θαλάσσιο πλούτο των νησιών Φίτζι!

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Red Bull, Dietrich Mateschitz, είναι ο ιδιοκτήτης ενός εξωφρενικά όμορφου θέρετρου στο ιδιωτικό νησί Laucala στα Φίτζι.

Ο Mateschitz δημιούργησε ένα εντυπωσιακό τροπικό καταφύγιο, προσφέροντας στους επισκέπτες του πολυτελείς ανέσεις σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον με 25 βίλες, που αντανακλούν το στυλ των παραδοσιακών κατοικιών της περιοχής.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του resort είναι η πρόσφατη προσθήκη ενός DeepFlight super Falcon Mark II, ενός ηλεκτρικού υποβρυχίου για δύο άτομα, που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Διαθέτοντας 2.000 δολάρια την ώρα, θα δείτε δελφίνια και φάλαινες να περνούν πάνω από το κεφάλι σας, θα θαυμάσετε κοράλλια και σπάνια είδη ψαριών και θα μεταφερθείτε σε όποιο μέρος της περιοχής θέλετε, ακόμα και σε ένα από τα πιο θρυλικά καταδυτικά κέντρα των νησιών Φίτζι, το Great White Wall.

Δείτε τις φωτογραφίες