Στον ιστορικότερο ουρανοξύστη της Βιέννης, μόλις άνοιξε τις πύλες του το ενδεχομένως μικρότερο wine-coffee bar της πόλης.

Συνολικά, ο χώρος δεν ξεπερνά τα 20 τετραγωνικά μέτρα, που καταλαμβάνονται από το καινούριο μαγαζί του πρώτου και αρχαιότερου ουρανοξύστη της Βιέννης, το «Unger und Klein im Hochhaus». Ο χώρος είναι κυκλικός, με κύριο υλικό το γυαλί, στο ίδιο επίπεδο με το δρόμο στην είσοδο του κτιρίου που λειτουργούσε ήδη από τη δεκαετία του 1950 ως espresso και milk bar.

Ύστερα από εκτενή ανακαίνιση από το βιεννέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο BEHF, το mini-bar σερβίρει πρωινό, λειτουργεί ως snack bar για ελαφριά γεύματα το μεσημέρι και μεταμορφώνεται σε wine bar το βράδυ. Δίπλα σε ένα κομψό μπαρ με δερμάτινη επένδυση και σκαμπό, ο νέος χώρος προσφέρει πανοραμική θέα στην πολύβουη «Herrengasse» στην καρδιά του ιστορικού κέντρου.

Η ιδιοκτησία ανήκει στο «Unger und Klein», ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο και δημοφιλές wine shop στο πρώτο διαμέρισμα.

Το κτίριο όπου στεγάζεται το «Unger and Klein im Hochhaus» είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής ιστορίας της Βιέννης. Ο πρώτος αυτός ουρανοξύστης της πόλης κατασκευάστηκε το 1932 σε σχέδια των Siegfried Theiss και Hans Jaksch, αγγίζοντας τα 53 μέτρα ύψος και καταλαμβάνοντας 16 ορόφους.

Με έξυπνη διαβάθμιση, όταν το βλέπει κανείς από τη Herrengasse, μοιάζει να μην ξεπερνά σε ύψος οποιοδήποτε άλλο κτίριο στον γύρο χώρο. Ωστόσο, το κτίριο, που αρχικά σχεδιάστηκε ως κατοικία, προκάλεσε θερμή διαμάχη και προσέλκυσε το ζωηρό ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, χάρη στις μοντέρνες υποδομές του, και σύντομα κέρδισε μια αποκλειστική θέση στη βιεννέζικη πολιτιστική σκηνή.