Το Carillon Miami Wellness Resort στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα είναι το απόλυτο συνώνυμο της ευεξίας.

Μπορεί το Μαϊάμι να φημίζεται περισσότερο ως Μέκκα των ξέφρενων πάρτι παρά ως παράδεισος διαλογισμού, το Carillon έχει βαλθεί ωστόσο να το αλλάξει αυτό, λέγοντάς μας μια διαφορετική ιστορία.

Εκεί βλέπετε δύσκολα θα σκεφτείτε εναλλακτική θεραπεία ή μέθοδο χαλάρωσης και wellness που να μην προσφέρεται! Προσφέρονται μάλιστα και τεχνικές που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά εκεί, οπότε δεν τις έχετε καν σκεφτεί.

Ολόφρεσκο πια, έπειτα από μια γενναία ανακαίνιση 10 εκατ. δολαρίων, το τεράστιο spa and wellness center με θέα τον ωκεανό προσφέρει πάνω από 6.500 τ.μ. θεραπειών και δραστηριοτήτων ανασυγκρότησης, αναψυχής και χαλάρωσης.

Πάνω από 200 σεμινάρια και μαθήματα διοργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση στο σύμπλεγμα των πισινών, τους χώρους σπα, τις σάουνες και τις αίθουσες γυμναστικής και υγείας.

Ένας μικρός στρατός από εξειδικευμένο προσωπικό περιμένει όποιον μπορεί να δώσει 500 ευρώ τη μέρα μόνο για τη διαμονή σε ένα από τα 150 δωμάτια του πεντάστερου ξενοδοχείου, από γιατρούς και διατροφολόγους μέχρι χειροπρακτικούς, βελονιστές και ό,τι μπορεί να βάλει (ή μάλλον δεν μπορεί να βάλει) ο νους.

Μασάζ, θεραπείες σώματος και περιποίησης προσώπου, ανατολίτικες πρακτικές, ακόμα και προωθημένες επιστημονικές τεχνικές αντιγήρανσης και… κρυοθεραπείας, όλα παρέχονται εδώ σε γενναίες δόσεις, ακόμα και δραστηριότητες καθαρής αναψυχής, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του γιατρού που μετράει τους δείκτες υγείας.

Ο παράδεισος του fitness δύσκολα έχει δεύτερό του στον κόσμο…