Οι κοντινές αποδράσεις στην πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου πάντα αποτελούσαν σταθερή αξία στις επιλογές του σαββατοκύριακου. Οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια, η επίσκεψη στο Παλαμήδι και οι εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες με πρωταγωνίστρια εκείνη της Αρβανιτιάς συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια ατζέντα σας. Πόσο μάλλον ένα καλό και γευστικό γεύμα η δείπνο. Από τις καλύτερες προτάσεις το εστιατόριο Κακαναράκης 1986.

Σε ένα από τα πιο γραφικά δρομάκια της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου θα συναντήσετε το εστιατόριο με την 30 χρόνων εμπειρία στο χώρο της εστίασης, που ξεχωρίζει για το προσεγμένο περιβάλλον και τις εξαιρετικές προτάσεις της μεσογειακής (με έμφαση στην ιταλική) και μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Στο μοντέρνο χώρο με την οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα θα δοκιμάσετε τις δημιουργίες της ιδιοκτήτριας του εστιατορίου. Η κα Αντωνία ετοιμάζει με πολύ μεράκι και αγάπη γευστικά πιάτα στην ανοιχτή κουζίνα κι έτσι μπορείτε να παρατηρήσετε όλη τη διαδικασία παρασκευής των εδεσμάτων που έχετε παραγγείλει.

Εκτός από τις προτάσεις της ελληνικής, παραδοσιακής κουζίνας, όπως μουσακάς, γεμιστά, φάβα και κεφτεδάκια σμυρνέικα, δημοφιλή πιάτα του καταλόγου είναι οι πέννες με κοτόπουλο, μανιτάρια και κρέμα, τα σπαγγέτι με λιαστή ντομάτα, φέτα και ελιές, καθώς και τα εκλεκτά ριζότο.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο διαθέτει και πιάτα με βάση το φρέσκο ψάρι, ενώ τα τραπέζια στο γραφικό σοκάκι δελεάζουν τους περαστικούς για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Tip: Ο χώρος διατίθεται και για τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.



Info

Καθημερινά: 13.00-00.00

Τιμή: Από 14-20 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί)

Βασιλίσσης Όλγας 18, Παλιά Πόλη, Ναύπλιο

Τηλ. +30 27520 25371

[email protected]

www.kakanarakis.gr

Facebook.com/1986-Kakanarakis