Είστε από εκείνους που κοιμούνται με κάθε ευκαιρία στα πιο απίθανα μέρη; Που δεν χαλάνε τον ύπνο τους για κανέναν και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή ηρεμίας, ακόμα και σε πολυσύχναστα σημεία; Μια απόλυτη εμπειρία ύπνου σας περιμένει!

Δοκιμάστε τις αντοχές σας και ζήστε μια μοναδική περιπέτεια, λαμβάνοντας μέρος στη δοκιμασία της εταιρείας κατασκευής κρεβατιών ibis. Κοιμηθείτε εκεί που δεν τόλμησε ποτέ κανείς, στην κορυφή του Βουνού του Διαβόλου, στην καρδιά της ζούγκλας του Αμαζονίου.

Η ιδέα προέκυψε από την ανάγκη της εταιρείας να αποδείξει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους την απόλυτη άνεση που εξασφαλίζουν τα κρεβάτια «Sweet Beds» και την πρόκληση δέχθηκε ο Aaron Chervenak, που θα υποβάλει το κρεβάτι στο μεγαλύτερο τεστ «βασανιστηρίων» που έχει ποτέ γνωρίσει!

Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να ζήσουν αυτή την περιπέτεια μέσα από μια καινοτόμο και μοναδική ιστοσελίδα, διαθέσιμη σε 11 γλώσσες, που θα προσφέρει μια ιδιαίτερα συναρπαστική εμπειρία μέσω υπολογιστή ή ταμπλέτας.

Με ένα παιχνιδιάρικο πρόγραμμα, επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να ζήσουν την περιπέτεια μέσα από μια πλούσια εμπειρία περιήγησης. Ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει την οπτική του γωνία και να παρακολουθήσει την όλη εμπειρία από εναέριες κάμερες, που θα δίνουν οπτική 360°.

Στο site θα υπάρχουν ακόμα συνεντεύξεις και παρασκηνιακές στιγμές. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ζήσουν από κοντά κάθε στιγμή της περιπέτειας.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.