Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι μας ανυπομονούμε για την ώρα που θα αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας στην ηρεμία και τη γαλήνη κάποιου ελληνικού νησιού. Τη στιγμή που αντί για την καρέκλα του γραφείου θα είμαστε αραχτοί στην ξαπλώστρα κάποιου beach bar.

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες πριν την άδεια, η ανυπομονησία κορυφώνεται και το μόνο που θέλεις είναι να επιβιβαστείς σε ένα πλοίο και σε χρόνο “ντετέ” να βρεθείς στον αγαπημένο σου προορισμό.

Και αν αυτό σου φαίνεται μία όμορφη φαντασίωση, πλέον γίνεται πραγματικότητα, αφού έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις σε αγαπημένους νησιώτικους προορισμούς σε χρόνο ρεκόρ!

Η συγκεκριμένη φράση δε χρησιμοποιείται ελαφρά τη καρδία, αφού πλέον ταξιδεύεις στους απόλυτους καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως η Μύκονος, η Ίος, η Σύρος, η Νάξος και η Σαντορίνη, με το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς!

Ο λόγος για τον πρωταθλητή κόσμου WorldChampion Jet της SEAJETS που σε ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

  • Σύρο σε 2.00’
  • Μύκονο σε 2.35’
  • Νάξο σε 3.25’
  • Ίο σε 4.05’  
  • Σαντορίνη σε 4.45’

Και όμως, αυτοί οι χρόνοι είναι πραγματικοί!

Και τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται, αφού πέρα της ταχύτητας του το WorldChampion Jet φημίζεται για την άνεση, την πολυτέλεια και την απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει.

Χαλάρωσε στις αναπαυτικές θέσεις του ταχύπλοου, απόλαυσε ένα δροσιστικό ρόφημα ή φωτογραφίσου με ένα επίσης πρωταθλητή της ταχύτητας!

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρεις ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μη χάσεις την ευκαιρία να φωτογραφηθείς και να δεις από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

Φαντάσου τον εαυτό σου να χαλαρώνει σε παρθένες παραλίες, περιτριγυρισμένος από κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και τοπία που κόβουν την ανάσα και μέχρι να ολοκληρώσεις τη σκέψη σου θα βρίσκεσαι πραγματικά εκεί, αφού με τέτοιες ταχύτητες το ταξίδι με πλοίο γίνεται μία μοναδική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • SEAJETS.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα