Τα αεροπλάνα τα φοβάμαι, τα λεωφορεία τα βαριέμαι και η διαδρομή με αυτοκίνητο μπορεί να γίνει πολύ κουραστική… Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα ταξίδια, ωστόσο το να φτάσεις στον προορισμό μπορεί να γίνει κάποιες φορές ζόρικο. Το ταξίδι με το αεροπλάνο μπορεί να είναι σύντομο, ωστόσο αν μετρήσεις τη διαδρομή μέχρι το αεροδρόμιο, το τσεκ ιν και την αναμονή για τις αποσκευές, το ατού της γρηγοράδας εκμηδενίζεται. Από την άλλη, λεωφορεία και Ι.Χ. είναι έρμαια της κίνησης και άλλων απρόβλεπτων παραγόντων.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα μεταφορικό μέσο που όχι μόνο είναι ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά δίνει νόημα και στη φράση “το ταξίδι είναι που μετράει, όχι ο προορισμός”. Ο λόγος, για το πλοίο, ένα μεταφορικό μέσο που μας επιτρέπει να ταξιδεύουμε στους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς με άνεση, ασφάλεια, στιλ, ευκολία και γρηγοράδα.

Τι είναι αυτό που κάνει όμως το ταξίδι με πλοίο μία ταξιδιωτική εμπειρία που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά;

1. Το καλύτερο ξεκίνημα για ένα άκρως καλοκαιρινό ταξίδι

Κακά τα ψέματα, όταν σκεφτόμαστε ελληνικό καλοκαίρι, σκεφτόμαστε κάποιο ελληνικό νησί. Σκεφτόμαστε να φοράμε το καπέλο μας, τα γυαλιά μας, να παίρνουμε τη βαλίτσα μας και να επιβιβαζόμαστε στο καράβι. Τη στιγμή που το πλοίο ξεκινά και εμείς ατενίζουμε το απέραντο γαλάζιο, είναι και η στιγμή που οι διακοπές μας ξεκινάνε και επισήμως. Άλλωστε η κατάλληλη ατμόσφαιρα είναι το πάν και τίποτα δεν μας βάζει στο απαραίτητο μουντ, από ένα ταξίδι στη θάλασσα.

2. Κατάλληλο είτε ταξιδεύεις μόνος είτε με παρέα

Ένα από τα θετικότερα του να ταξιδεύεις με το πλοίο είναι η ελευθερία που προσφέρει. Εάν ταξιδεύεις μόνος μπορείς να απολαύσεις τη διαδρομή με ένα καλό βιβλίο ή την αγαπημένη σου μουσική, καθώς ατενίζεις το απέραντο γαλάζιο. Εάν ταξιδεύεις με παρέα, τότε θα διαπιστώσεις ότι κανέναν άλλο μεταφορικό μέσο δεν προσφέρει την ίδια εμπειρία με το πλοίο. Προμηθευτείτε τον καφέ και τα σνακ από το κυλικείο του πλοίου, μαζευτείτε όλοι μαζί και διασκεδάστε παρέα. Ούτε που θα καταλάβετε το πότε φτάσατε στον προορισμό σας.

3. Αμέτρητοι προορισμοί

Μήλος, Σίφνος, Σέριφος…. τα ελληνικά νησιά είναι πολλά, το ίδιο και οι επιλογές σου! Ως η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, η SEAJETS εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

+ Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια για να φτάσεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ

Η λύση για ένα χαλαρό, απολαυστικό και ασφαλή ταξίδι είναι τα ταχύπλοα πλοία της SEAJETS, τα οποία επιστρέφουν στο Αιγαίο και μας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά για να απολαύσουμε με ασφάλεια το ελληνικό καλοκαίρι, που αξίζουμε.

Η SEAJETS προσφέρει ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, ώστε να επισκεφτείτε τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων πιο γρήγορα από ποτέ.

Υπάρχουν δύο αναχωρήσεις από τον Πειραιά στις 9.00 το πρωί με το ΤΕRA JET και στις 15.00 με το SUPERRUNNER JET. Πιο συγκεκριμένα:

Ανακαλύψτε το μοναδικό ταξίδι 5 αστέρων με το TERA JET.

Από Πειραιά γρήγορα & άνετα για:

  • Σέριφο σε 2.20’
  • Σίφνο σε 2.50’
  • Μήλο σε 3.50’

Ταξιδέψτε με το SUPERRUNNER JET στις 15.00 το μεσημέρι από Πειραιά για Σέριφο – Σίφνο & Μήλο

  • Σέριφο σε 2.15’
  • Σίφνο σε 2.45’
  • Μήλο σε 3.45’

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα