Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Ίος και Σαντορίνη είναι ίσως από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς. Η μοναδική αρχιτεκτονική, η κοσμοπολίτικη αύρα, οι πανέμορφες παραλίες και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που βρισκόμαστε τόσο κοντά σε αυτούς τους ειδυλλιακούς προορισμούς. Ενώ πλέον η απόσταση έχει γίνει ακόμη πιο μικρή αφού με το WorldChampion Jet της SEAJETS φτάνουμε στους αγαπημένους μας προορισμούς των Κυκλάδων πιο γρήγορα από ποτέ.

To WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019». Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, την συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην Ελληνική ναυτιλία.

Ο πρωταθλητής κόσμου WorldChampion Jet μας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

  • Σύρο σε 1.55’
  • Μύκονο σε 2.35’
  • Νάξο σε 3.20’
  • Ίο σε 4.00’ & 
  • Σαντορίνη σε 4.45

Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σε ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια και φτάστε στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων πιο γρήγορα από ποτέ.

Με τέτοιες ταχύτητες γιατί να μην επισκεφθείς όσα περισσότερα νησιά μπορείς σε ένα μόνο καλοκαίρι; Άδραξε την ευκαιρία και μυήσουν στην πρακτική του «island hoping», όπου αντί να περάσεις όλες τις μέρες σου σ’ ένα νησί, «πηδάς» από προορισμό σε προορισμό. Κατηφόρισε στο γραφικό λιμανάκι, στο αμμούδι της Οίας για νόστιμο φαγητό, πλάι στο κύμα και με θέα το ξακουστό ηλιοβασίλεμα. Πιες το κοκτέιλ σου στη Μικρή Βενετία και διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα στα σοκάκια της Μυκόνου και τέλος κάνε βουτιές στις ατελείωτες παραλίες της Νάξου με τα κρυστάλλινα νερά και όλα αυτά σ΄ένα μόλις καλοκαίρι!

Μια από τις ιδιαιτερότητες και έκπληξη για τους επιβάτες του πλοίου, είναι το πρωτοποριακό concept του Πρωταθλητή κόσμου. Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Μην χάσεις την ευκαιρία να φωτογραφηθείς και να δεις από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen που έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003- 2004 και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

Απόλαυσε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Αιγαίο και ανακάλυψε όλα τα must-visit σημεία. Εξερευνήστε τους απόλυτους προορισμούς στις Κυκλάδες και αφέσου στην ανεπιτήδευτη μαγεία τους με φόντο το Αιγαιοπελαγίτικο ηλιοβασίλεμα.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:         

  • seajets.gr 
  • 210 7107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα