Μενού Παραμονής Χριστουγέννων, 44 ευρώ / άτομο
- Pottage Parmentier με καπνιστό spek και μαύρη τρούφα
- Ριζότο κολοκύθας με φασκόμηλο και φιλέτο πάπιας
- Παραδοσιακοί λαχανοσαρμάδες
- Ποικιλία από λάχανα με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, πράσινο μήλο και βινεγκρέτ ροδιού
- Ψητή γαλοπούλα και ριζότο με συκωτάκια, σταφίδες, κάστανα
- Σιγοψημένο χοιρινό γάλακτος με μουστάρδα Dijon-μέλι, κυδώνια, πατάτες και ξινόμηλα
- Ψητό μοσχαράκι αρωματισμένο με πορτοκάλι και κέδρο, συνοδευόμενο από ποικιλία ακατέργαστων ρυζιών και καραμελωμένα καρότα Christmas pudding
Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς, 65 ευρώ / άτομο
- Welcome cocktail
- Μους αυγοτάραχου με γαρίδες σοτέ και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
- Βελουτέ κάστανο με foie gras τυλιγμένο με jamon, σταφίδες με porto και μαλλιά αγγέλου
- Ριζότο με κονφί πάπιας με μαρμελάδα σύκου και pecorino
- Σαλάτα Happy Green Year με τρυφερό σπανάκι και ρόκα, σπαράγγια, ρέβα, ξινόμηλο, πορτοκάλι, καβουρδισμένα καρύδια, αυγά ορτυκιού και βινεγκρέτ πετιμέζι με άρωμα δικύλινδρου
- Μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος με πουρέ γλυγοπατάτας, άγρια μανιτάρια (shiitake, morchella, chanterelles, porcini), γλάσσο λευκής τρούφας, κουλί παντζαριού, μους καϊμάκι και λάδι τρούφας
- Επιδόρπιο cake cappuccino: sorbe framboise, ζελέ espresso και μους cream cheese με κανέλα
- Ποτήρι σαμπάνια
![canteen_4_edited canteen_4_edited](/image/s320x/file/files/1/2016/12/canteen_4_edited.jpg)
![canteen_2_edited canteen_2_edited](/image/s320x/file/files/1/2016/12/canteen_2_edited.jpg)
![canteen_3_edited canteen_3_edited](/image/s320x/file/files/1/2016/12/canteen_3_edited.jpg)
![canteen_1_edited canteen_1_edited](/image/s320x/file/files/1/2016/12/canteen_1_edited.jpg)
Info
Δημητρίου Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 228520 Fb page: Canteen