Στην περιοχή της Γαρίτσας στην Κέρκυρα, δίνουμε ραντεβού στην Αυλή, για τους ποιοτικούς μεζέδες και την όμορφη ατμόσφαιρα. Η Αυλή ανήκει στην κατηγορία των επιχειρήσεων, που αν δεν μπεις κάποια στιγμή στο χώρο, αν δεν δοκιμάσεις και αν δεν περάσεις χρόνο «μαζί της» δεν θα μπορέσεις να αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Ο Χρήστος και ο Βασίλης, ο πρώτος στην κουζίνα ο δεύτερος έξω από αυτή, φροντίζουν κάθε επίσκεψη εδώ να σας ικανοποιήσει και να σας δελεάσει για την επόμενη φορά. Υπάρχει ένας προσεγμένος εσωτερικός χώρος, που αγαπάει ιδιαίτερα ο κόσμος το χειμώνα κι ένας εκπληκτικός εξωτερικός που σου δίνει να καταλάβεις γιατί το μαγαζί ονομάστηκε «Αυλή». Πράσινο, θάλασσα και καλές γεύσεις συνθέτουν το τρίο που θα σας κάνει εδώ επαναλαμβανόμενους πελάτες. Ο κατάλογος υπηρετεί τη φιλοσοφία του «μεζε», εκπροσωπεί την ελληνική κουζίνα και έχει αδυναμία στα κερκυραϊκά προϊόντα. Μην παραλείψετε το ψαρονέφρι κουμ κουάτ και το τσιγαρέλι για να πάρετε μια ισχυρή νότα του νησιού, ενώ αν είστε τύπος που του αρέσει το ψάρι και τα θαλασσινά είστε στο σωστό μέρος. Από το Πάσχα και μετά στο χώρο τοποθετείται μια εκθεσιακή βάρκα με όλους τους φρέσκους θησαυρούς της θάλασσας που έχουν φέρει οι ψαράδες.