Στην κοσμοπολίτικη Σκιάθο με τις υπέροχες και φημισμένες σε όλο τον κόσμο, παραλίες της, υπάρχει ένα μέρος που θα σας πάρει το μυαλό. Ένας απομονωμένος παράδεισος για λίγους. Και δεν είναι άλλη, από την παραλία Λαλάρια, μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου.

Η παραλία που την προσεγγίζεις μόνο από θαλάσσης, συναντάται σε ένα ονειρικό σκηνικό, με τον επιβλητικό κατακόρυφο βράχο που ξεκινάει από την κορυφή μιας πλαγιάς και καταλήγει σχεδόν ορμητικός πίσω από το σημείο της ακτής, να «κόβει» την ανάσα.

Ολόλευκα, στρογγυλά βότσαλα τόσο στην παραλία όσο και στον βυθό της θάλασσας συμπληρώνουν το σκηνικό, στα οποία οφείλεται άλλωστε και η ονομασία της παραλίας, με τους κατοίκους της Σκιάθου να αποκαλούν τα βότσαλα «λαλάρια». Μάλιστα, υπάρχει και μία βασική απαγόρευση για τους επισκέπτες: όποιος πάρει βότσαλο από την παραλία, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 1000 ευρώ.

Όσο για τα νερά της θάλασσας; Το διάφανο σαν ψεύτικο χρώμα τους, δημιουργεί την εντύπωση ότι κολυμπάτε σε πισίνα. Αν και θεωρείται απομονωμένη παραλία, τον Αύγουστο έχει πολύ κόσμο. Επίσης, επειδή είναι ανοργάνωτη, θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα. Σε κάθε περίπτωση, αν βρεθείτε στα Λαλάρια, θα ζήσετε μία απίστευτη εμπειρία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Λαλάρια Σκιάθος
Λαλάρια Σκιάθος
Λαλάρια Σκιάθος
Λαλάρια Σκιάθος
Λαλάρια Σκιάθος
Λαλάρια Σκιάθος