Δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει περισσότερο το ελληνικό καλοκαίρι από το να ταξιδεύεις με πλοίο προς κάποιο από τα μαγευτικά νησιά της χώρας μας. Η εμπειρία αυτή αποτελεί από μόνη της μέρος του ταξιδιού και προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς.

Από τη στιγμή που θα επιβιβαστείς στο πλοίο, νιώθεις πως το καλοκαίρι έχει πραγματικά αρχίσει. Βλέπεις όλους τους συνεπιβάτες σου να ανεβαίνουν με ενθουσιασμό, ο καθένας με τις δικές του προσδοκίες και όνειρα για τις επερχόμενες διακοπές. Το πλοίο ξεκινά και αφήνεις πίσω σου την καθημερινότητα, καθώς ανοίγεσαι στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η διαδρομή είναι γεμάτη από μικρές αλλά σημαντικές στιγμές. Η θέα των κυμάτων που χτυπούν απαλά το πλοίο, ο θαλασσινός αέρας που σε αναζωογονεί, και η απόλαυση ενός καφέ στο κατάστρωμα με φόντο τον ορίζοντα δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας και ευτυχίας. Το ταξίδι με το πλοίο σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις την ομορφιά της θάλασσας και να χαλαρώσεις πριν ακόμα φτάσεις στον προορισμό σου.

Και ύστερα έρχεται η μαγική στιγμή που το νησί αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα. Ο ενθουσιασμός κορυφώνεται καθώς πλησιάζεις το λιμάνι. Βλέπεις τα λευκά σπίτια να ξεπροβάλλουν, τα γραφικά λιμανάκια να γεμίζουν ζωή και τα χρώματα του νησιού να γίνονται όλο και πιο έντονα. Αυτή η στιγμή είναι η απόλυτη επιβεβαίωση ότι οι διακοπές σου έχουν αρχίσει και ότι ένα ακόμα αξέχαστο καλοκαίρι σε περιμένει.

Η SEAJETS κατανοεί τη βαρύτητα και τη σημασία που παίζει το πλοίο στην εμπειρία των ταξιδιωτών και γι’ αυτό φροντίζει, όχι μόνο να προσφέρει ένα ασφαλές και γρήγορο ταξίδι, αλλά και να προσφέρει μία σειρά ανέσεων και παροχών. Άνετα καθίσματα, γευστικά φαγητά και καταστήματα προσφέρουν μία ολιστική εμπειρία διακοπών.

Ταξιδεύοντας με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα ταξίδι με απαράμιλλη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, και να φτάσει στον αγαπημένο του προορισμό πιο γρήγορα από ποτέ με τη SEAJETS.

H SEAJETS σαλπάρει από τον Πειραιά & τη Ραφήνα με τα πολλαπλά καθημερινά, πρωινά & απογευματινά δρομολόγια της SEAJETS: 

  • Σύρο: 3 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις
  • Πάρο: 3 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις
  • Nάξο: 5 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις
  • Μήλo: 4 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις
  • Μύκονο: 4 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

Αν σκέφτεσαι και εσύ να ταξιδέψεις σε κάποιο νησί του Αιγαίου. τότε η επιλογή του μέσου είναι μόνο μία.

Ταξιδεύοντας με τα πλοία της SEAJETS προς τα ελληνικά νησιά απολαμβάνεις μία εμπειρία που σε συνδέει με την ουσία του ελληνικού καλοκαιριού και σε προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για τις μοναδικές στιγμές που πρόκειται να ζήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα