Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 75: Νίκαια, Γαλλία

Στη νότια Γαλλία, στις ακτές της Μεσογείου βρίσκεται η πρωτεύουσα της Γαλλικής Ριβιέρας (Côte d’Azur), Νίκαια, μια πόλη με μεσογειακό κλίμα και προνομιακή γεωγραφική θέση, που σε συνδυασμό δημιουργούν μια περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Η πόλη της Νίκαιας ιδρύθηκε επίσημα το 350 π.Χ. όταν οι Έλληνες της Μασσαλίας δημιούργησαν τον οικισμό και το λιμάνι, ονομάζοντας τον προς τιμή της θεάς Νίκης.

Σήμερα, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της περιοχής, προσφέροντας επιλογές διασκέδασης σε νυχτερινά μπαρ και εστιατόρια και φυσικά όμορφες παραλίες.

Αναμφίβολα η Νίκαια είναι ένας πιο οικονομικός προορισμός, σε σχέση, για παράδειγμα, με το πανέμορφο Μονακό, ενώ διαθέτει και μια συλλογή από πολιτιστικά αξιοθέατα, που κρατούν πολλές φορές τους ταξιδιώτες της μακρυά από τις ακτές.

Η νυχτερινή ζωή είναι γαλήνια και μοντέρνα, ενώ πολλοί συρρέουν στην πόλη για την εντυπωσιακή καλλιτεχνική σκηνή της. Το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, αλλά και το Μουσείο Σύγχρονης και Μοντέρνας Τέχνης αξίζουν μια επίσκεψη.

Κάντε μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο της πόλης, τον λεγόμενο “Αγγλικό περίπατο”, περπατήστε ως την κεντρική πλατεία Μασένα, δείτε από κοντά τον εντυπωσιακό Ρώσικο Καθεδρικό ναό και περιηγηθείτε στον Βοτανικό κήπο.

Μα πάνω απ’ όλα, χαλαρώστε σε έναν μεσογειακό παράδεισο, με τον αέρα της θάλασσας να σας ταξιδεύει και τις όμορφες εικόνες της πόλης να σας μαγεύουν.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!