Δεν είναι εύκολο να είσαι πρωτοπόρος, πόσο μάλιστα στο χώρο της τεχνολογίας, όπου τα πράγματα εξελίσσονται με ραγδαίο ρυθμό και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ωστόσο, ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphone της Κίνας, η vivo μας εκπλήσσει συνεχώς με την τάση της να πρωτοπορεί και να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα με μοναδικές δυνατότητες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Έτσι, η vivo κάνει και πάλι το τεχνολογικό της θαύμα και λανσάρει το νέο vivo X90 Pro 5G, το πρώτο smartphone της αγοράς με δυνατότητα τριπλής προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού, με τη μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη!

Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε καθημερινά τα smartphones μας δεν αντιλαμβανόμαστε πόσες ώρες χρειάζεται να είμαστε εκτεθειμένοι στην οθόνη, από τις ώρες που βρισκόμαστε στα social media, ακόμη και τις ώρες που τα χρησιμοποιούμε ως εργαλεία για τη δουλειά μας. Έτσι, μια πολύ συχνή πάθηση που τείνει να επηρεάζει ολοένα περισσότερους ανθρώπους και να παραπονιούνται γι’ αυτή είναι η ψηφιακή κόπωση των ματιών, η οποία οφείλεται για τους καθημερινούς πονοκεφάλους ακόμη και τις ζαλάδες των χρηστών που κάνουν πολύωρη χρήση του κινητού τους.

Η vivo έρχεται με τη νέα ναυαρχίδα της, το vivoX90 Pro 5G, το οποίο εκτός από φωτογραφική αποκάλυψη, φαίνεται ότι συνδυάζει καινοτομίες, οι οποίες είναι πρωτοποριακές, αλλά και ξεφεύγουν από τις επιβλαβείς τεχνολογίες, των οποίων οι δυνατότητες σταματάνε στο τεχνικό κομμάτι. Η τριπλή προστασία των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού αναφέρεται στη χρήση ειδικών φίλτρων στην οθόνη του κινητού για να μειωθεί η επίδραση της ακτινοβολίας στα μάτια του χρήστη. Αυτό το πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό βοηθάει την αποφυγή της κόπωσης των ματιών και της καταπόνησης της όρασης κατά τη χρήση του κινητού, προσφέροντας στον χρήστη μια ξεκούραστη παραμονή μπροστά στην οθόνη του κινητού, για όσες ώρες εκτίθεται μπροστά σε αυτή, είτε για δουλειά είτε για λόγους χαλάρωσης, διασκέδασης, για video streaming και ‘’gaming experiences’’.

Για τους ίδιους λόγους εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός, ότι το νέο vivo X90 Pro 5G επιτρέπει στην οθόνη να αναπαράγει δισεκατομμύριαχρώματα και να εμφανίζει πιο ακριβή και ζωντανή εικόνα. Κι αν πάλι, δεν είναι κατανοητή η σημασία αυτού του χαρακτηριστικού, αρκεί μονάχα να αναφέρουμε ότι η χρωματική παλέτα αγγίζει τον αριθμό των χρωμάτων που είναι οικεία στο ανθρώπινο μάτι.

Συνολικά, η τριπλή προστασία των ματιών και η αναπαραγωγή 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη είναι χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη κατά τη χρήση του κινητού.

Φυσικά, τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά δε σταματούν εδώ, αφού όλα τα smartphones της vivo είναι γνωστά, όσον αφορά τις φωτογραφικές και κινηματογραφικές απεικονίσεις που μπορούν να προσφέρουν.

Η κορυφαία εταιρεία smartphone στην Κίνα δεν επαναπαύεται και ξεπερνάει τον εαυτό της για ακόμη μία φορά! Η 1 ιντσών κύρια κάμερα της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας οπτικομετρικών, ZEISS και η συνεργασία των 2 εταιρειών, απογειώνει το vivo X90 Pro 5G, ώστε να αποτελεί το τέλειο smartphone για επαγγελματικές φωτογραφικές και βιντεοληπτικές απεικονίσεις πάντα και παντού, είτε είναι μέρα… είτε νύχτα!

Με μπαταρία χωρητικότητας 4.870mAh με 120W φόρτιση και 50W ασύρματη12MP ultra-wide και 50MP Portrait φακό με 2x οπτικό zoom, οθόνη edge display (ενώ υποστηρίζει και HDR10+), ισχυρό σύστημα ηχείων που βασίζεται σε στερεοφωνικούς ηχείους και Hi-Res Audio, αλλά και με 2 επεξεργαστές, η vivo είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα με smartphone τέτοιας ποιότητας στην απόδοση! 

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το νέο vivo X90 Pro 5G αποτελεί την απόλυτη ιστορία Τεχνολογικής Καινοτομίας και μαζί του μπορείτε και εσείς να «αφηγηθείτε» τις δικές σας ιστορίες όπου κι αν βρίσκεστε, κάθε ώρα και στιγμή, με στυλ Επαγγελματικής Απεικόνισης!