Η μετάβαση από τον Αύγουστο στον Σεπτέμβρη δεν είναι εύκολη για κανέναν μας. Όλοι μας θα πρέπει να πούμε αντίο στην χαλαρότητα και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και να επιστρέψουμε για ακόμη μία φορά σε μία καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και ασχολίες.

Οι μαθητές θα πρέπει σιγά σιγά να ξανα συνηθίσουνε στην ιδέα του πρωινού ξυπνήματος, του διαβάσματος, των τεστ και των διαγωνισμάτων. Παρομοίως, οι ενήλικοι θα πρέπει και αυτοί να επιστρέψουν στο γραφείο, στα meetings και στις υπερωρίες…

Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει ένα αξεσουάρ που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον και να εργαστούμε με τους δικούς μας όρους.

Τα νέα κορυφαία ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά και προσφέρουν στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία ακρόασης συνοδεύοντας τον χρήστη σε ένα μοναδικό ταξίδι ηχητικής απόλαυσης.

Είτε είσαι στο δρόμο για το σχολείο, είτε στο σπίτι δουλεύοντας σε μία εργασία ή απλά έχεις κενή ώρα και θέλεις να χαλαρώσεις, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 θα σου εξασφαλίσουν την απαραίτητη ακουστική εμπειρία για εσένα! Διότι, είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία «Triple Adaptive EQ», που σημαίνει ότι μπορούν να συντονίσουν αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο έντασης, παρέχοντας εξατομικευμένο ήχο σε πραγματικό χρόνο.

Απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, που θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να διαβάσεις καλύτερα ή να ξεκουραστείς λίγο πριν το μάθημα και ζήσε τον ήχο στην πιο αυθεντική  μορφή του. Αφού, Η HUAWEI και η Devialet συνδύασαν την κοινή επιδίωξη για κορυφαία ποιότητα ήχου, δουλεύοντας μαζί για να βελτιώσουν την ακουστική εμπειρία στα HUAWEI FreeBuds Pro 2 και να διασφαλίσουν ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί χρήστες, θα είναι ικανοποιημένοι με την εξαιρετική ποιότητα στον ήχο.

Η ζωή στο γραφείο μπορεί να γίνει πολύ χαοτική, σε τέτοιο βαθμό που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πατήσεις ένα κουμπί και να σβήσεις κάθε εξωτερικό ήχο, ώστε να μπορέσεις να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις με την ησυχία σου.

Πλέον αυτό είναι εφικτό! Αφού, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 προσφέρουν προηγμένη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου. Η νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου κλήσεων Pure Voice του HUAWEI FreeBuds Pro 2 φέρνει ακόμη πιο καθαρές, αθόρυβες κλήσεις και βασίζεται σε ένα σύστημα ακύρωσης θορύβου κλήσεων 4 μικροφώνων, σε συνδυασμό με έναν αποκλειστικό αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου DNN της Huawei. Αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά μπορούν να συλλαμβάνουν με ακρίβεια τις ανθρώπινες φωνές βελτιώνοντας παράλληλα την ακύρωση θορύβου, ώστε οι χρήστες να έχουν καθαρή ποιότητα ήχου για φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται .

Για όσους ταξιδεύουν συχνά θα χαρούν να μάθουν ότι, το Intelligent Dynamic ANC εξαλείφει τους θορύβους του κινητήρα του αεροσκάφους, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ένα ήσυχο, γαλήνιο ταξίδι.

Απέκτησε τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 και πάρε τον ήχο στα χέρια σου! Απόλαυσε κρυστάλλινο ήχο, προηγμένη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου, απρόσκοπτη σύνδεση με δύο συσκευές για αυτόματη εναλλαγή κλήσεων και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Μπορείτε να βρείτε τα HUAWEI FreeBuds Pro 2   σε τρεις κομψές αποχρώσεις – το Silver Frost και το Ceramic White, που είναι τα αγαπημένα χρώματα των χρηστών, καθώς και το ονειρικό, εμπνευσμένο από τα αστέρια του γαλαξία, Silver Blue που είναι  νέα έκδοση στην οικογένεια FreeBuds. Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι διαθέσιμα με δώρο το HUAWEI BAND 7 από όλο  το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community