Να λοιπόν που η άκομψη μόδα των phablets χτύπησε την πόρτα και της «παραδοσιακής» Nokia. Στις 6 ίντσες του Lumia 1520 χωρούν περισσότερα tiles και οι λάτρεις των Windows phones τρίβουν ήδη τα χέρια τους από ευχαρίστηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση της φινλανδικής εταιρείας, το Nokia Lumia 1520 καταφθάνει στην ευρωπαϊκή αγορά στις 6 Δεκεμβρίου. Στην Αγγλία ήδη το προαναγγέλλουν πάροχοι, ενώ η τιμή του χωρίς συμβόλαιο ορίστηκε στις 599 λίρες. Στις χώρες που ανήκουν στη ζώνη του ευρώ, θα κοστίζει λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τα 700 ευρώ.

Tο Lumia 1520 εκτός από την 6ιντση οθόνη 1080p full HD προσφέρει την τελευταία φωτογραφική καινοτομία της Nokia, κάμερα 20MP τεχνολογίας PureView και λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης (OIS), για καθαρές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και το καλύτερο απ’ όλα: Τραβάει λήψεις σε RAW format!

Το Nokia Lumia 1520 θα είναι διαθέσιμο σε κίτρινο, λευκό, μαύρο και κόκκινο. Η άφιξη του στην Ελλάδα δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, αλλά να το περιμένετε τους πρώτους μήνες του 2014.

Πηγή: thegang.gr