Το «Dr. Who» τιμά με το σημερινό της doodle- που είναι παιχνίδι- η Google. Πατώντας στο doodle ανοίγει ένα διαδραστικό παιχνίδι στο οποίο μπορεί καθένας να επιλέξει έναν από τους 11 διαφορετικούς χαρακτήρες του Dr. Who και να παίξει αντιμέτωπος με ρομπότ, Dalek και άλλους εξωγήινους.

Το «Dr. Who» είναι μια από τις διασημότερες σειρές επιστημονικής φαντασίας που μετέδιδε το BBC. Πρόκειται για την ιστορία ενός ανθρωποειδούς εξωγήινου χρονοταξιδιώτη (Timelord, ο Xρονάρχοντας) γνωστός ως ο Δόκτωρ (The Doctor) που εξερευνά το σύμπαν με μια μηχανή του χρόνου που ονομάζεται TARDIS (Time and Relative Dimension in Space, Χρόνος και Σχετική Διάσταση στο Χώρο) που ταξιδεύει στο χωροχρόνο, η οποία από έξω φαίνεται σαν μπλε αστυνομικός θάλαμος (Police Box) του Λονδίνου, από το 1963 που τότε η σειρά ξεκίνησε.

Μαζί με τους συντρόφους του, ο Dr. Who πολεμά εχθρούς και σώζει χώρες, πολιτισμούς και ανθρώπους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, και ως η πιο επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση της εκπομπής, τις πωλήσεις DVD, βιβλίων και πολυμέσων από το iTunes.