Αν η δισκοθήκη σας είναι γεμάτη από κλασικά βινύλια και προτιμάτε τις ροκιές και τον Jimi Hendrix, τότε οι ακουστικές σας ανάγκες δεν θα καλύπτονται στα σίγουρα από το μέσο «θνητό» ασύρματο ηχείο.

Ευτυχώς για σας, η Marshall, ο κατασκευαστής ηχείων που προτιμούν θρύλοι όπως ο Eric Clapton και οι The Who, μπήκε πρόσφατα στον χώρο για να κάνει την απόλυτη διαφορά!

Μιλάμε φυσικά για το ρετρό ηχείο Marshall Stanmore, που συνδυάζει παλιομοδίτικο vintage look με υπερμοντέρνες λειτουργίες.

Τι φέρει στο εσωτερικό του; Δύο tweeters των 0,75 ιντσών, ένα woofer 5,25 ιντσών, αλλά και driver 40mm, χαρακτηριστικά περισσότερο από αρκετά δηλαδή για τζαμάρισμα!

Το Stanmore προσφέρει επιπλέον στον χρήστη πολλαπλές επιλογές audio input: συνδέεσαι με το ηχείο μέσω Bluetooth, με jack 3.5mm, με RCA ή optical audio, είσαι οπότε καλυμμένος από κάθε άποψη. Μπορείς με την ίδια ευκολία να το συνδέσεις στο πικάπ σου ή να στριμάρεις μουσική από το κινητό σου!

Και βέβαια το Stanmore διαθέτει τα χαρακτηριστικά κουμπιά σήματα-κατατεθέν της Marshall, χαρίζοντας στο θαύμα τη ρετρό αισθητική του.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το Stanmore ή να το παραγγείλετε στο επίσημο site της φίρμας έναντι 400 ευρώ…